Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efsana başkan hasretle ve özlemle anıldı

Efsana başkan hasretle ve özlemle anıldı

İzmir’in “Efsane” büyükşehir belediye başkanlarından merhum Ahmet Piriştina, ölümünün 9’uncu yıl dönümünde hasretle ve özlemle anıldı. Priştina’nın Narlıdere’deki mezarı başında gerçekleşen anma töreninde, torunu Damla’nın dedesini yalnız bırakmayarak yanlarında olanlara teşekkür etmesi sonucu duygulu anlar yaşandı.

  • Ege Postası
  • 15.06.2013 - 10:48
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 15 Haziran 2004'te geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden merhum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, Narlıdere Narlıdere Aşağıköy Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine Başkan Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina, kızı Zeynep Piriştina Subaşı, oğlu Levent Piriştina ve eşi Nevda ile kızları Damla Piriştina, Ahmet Piriştina’nın ablası Mergim Gülmen ve çok sayıda dostunun yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Musa Çam, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli bürokratlar, mesai arkadaşlarından İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri Ersu Hızır ve vatandaşlar katıldı.


AİLESİ GÖZYAŞLARI İLE ANDI
Mezarlıkta kabrine bırakılan karanfiller ve dualar eşliğinde anılan Başkan Priştina’nın, oğlu Levent Priştina kendilerini yalnız bırakmayarak törene katılanlara teşekkür etti. Dedesinin mezarına karanfil bırakan 6 yaşındaki torunu Damla Priştina ise duygu dolu anlar yaşadı. Diğer yandan, Priştina için dualar okunduğu sırada ailesinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Anma töreni sonrasında vatandaşlara lokma dağıtılan Ahmet Piriştina için yine Narlıdere Pir Sultan Abdal Parkı'ndaki büstü önünde de bir tören düzenlendi. Merhum Başkan, burada yine anıtı başına bırakılan karanfiller eşliğinde anıldı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.