Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Efes Selçuk'ta CHP'li meclis üyesine sopalı saldırı!

Efes Selçuk'ta CHP'li meclis üyesine sopalı saldırı!

CHP Efes Selçuk Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, CHP'den ihraç edilen Sedat Yolcu ve yanındaki üç kişinin saldırısına uğrayarak yaralandı. Sedat Yolcu ile yanındaki 3 kişi tarafından darbedildiği iddia edilen CHP Meclis Üyesi Serkan Topalan, suç duyurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 21.09.2020 - 12:38

EGEPOSTASI-Saldırıyı; geçen yıl 29 Ekim kutlamaları sırasında Şirince'de Belediye Başkanı Filiz Cerioğlu Sengel ve Meclis Üyelerine karşı yapılan çirkin saldırıyı gerçekleştirenler arasında  bulunan ve geçtiğimiz Ocak ayında Parti disiplin kurulunun kararı ile partiden ihraç edilen Sedat Yolcu'nun gerçekleştirdiği öğrenildi.  Saldırıdan sonra vücudunun çeşitli yerlerinde darp ve ezilme meydana gelen CHP'li Meclis Üyesi Serkan Topalan, darp raporu aldıktan sonra şikayetçi oldu.

Olay daha önce partiden ihraç edilen Sedat Yolcu'nun aynı binada oturan kardeşi Vedat Yolcu'nun evinin bahçesinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre doğum günü partisine katılan eşi ve çocuklarını almak için Vedat Yolcu'nun evine giden CHP Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, iddiaya göre daha önce planlandığı ve bahçede gizlenen Sedat Yolcu'nun  saldırısına uğradı. Saldırı sırasında biri Belediye çalışanı Ö.Ö olmak üzere üç kişinin daha müdahale ettiğini iddia edilen Topalan, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. Tüm misafirlerin gözü önünde gerçekleşen saldırıyı polis, biber gazı sıkarak ayırdı. Saldırının ardından hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edilen CHP'li Meclis Üyesi Serkan Topalan, darp raporu aldıktan sonra; saldırıyı gerçekleştiren Sedat Yolcu ve diğer şahıslar hakkında şikayetçi oldu. 

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren Sedat Yolcu'nun 13 Eylül Pazar günü Serkan Topalan'a tehdit mesajı gönderdiği iddia edildi.  Yolcu mesajında şu ifadeleri kullandı: "Akşam denk gelemedik bu gün öğrendim akşam gelmişsin. İnşallah bir kez daha denk geliriz apartmanda. Sedat yolcu"

TOPALAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Partiden ihraç edildiği belirtilen Sedat Yolcu ile yanındaki 3 kişi tarafından darbedildiği iddia edilen CHP İzmir Selçuk Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, suç duyurusunda bulundu.

Selçuk Emniyet Müdürlüğüne giden Topalan, partilerinden ihraç edilen Sedat Yolcu ve yanındaki 3 kişi tarafından saldırıya uğradığını, söz konusu kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıları gözaltına aldı.

Şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İL BAŞKANI YÜCEL SALDIRIYI KINADI

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından olaya tepki gösterdi.

Yücel, "Selçuk Belediye Meclis Üyemiz Serkan Topalan'a yapılan saldırıyı ve saldırganları esefle kınıyorum. Topalan'a saldırıda bulunduğu tespit edilen 4 kişinin hak ettikleri cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız. Topalan'a, Selçuk CHP İlçe Örgütümüze ve Selçuk Belediyemize geçmiş olsun. CHP İl Başkanlığı olarak şiddetin ve şiddet eylemi gösterenlerin her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz." paylaşımında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.