Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dündar'ın 'Gülen' göndermesine Kocabıyık'tan 'Darbeci' kontrası

Dündar'ın 'Gülen' göndermesine Kocabıyık'tan 'Darbeci' kontrası

Gazeteci-Yazar Uğur Dündar, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın geçmişte Fethullah Gülen'i övmesini köşesine taşıdı, Kocabıyık'ın kontrası sosyal medya üzerinden oldu. Kocabıyık, Dündar için "Darbeci" dedi. Dündar'ın 'Gülen' göndermesine Kocabıyık'tan 'Darbeci' kontrası

  • Ege Postası
  • 27.07.2016 - 10:35

EGE POSTASI - Gazeteci Yazar Uğur Dündar, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın geçmişte Fethullah Gülen'i öven ifadelerini Sözcü gazetesindeki köşesine taşıdı.

DÜNDAR:TEKRAR SÖYLE

Dündar köşesinde, " Ey Hüseyin Kocabıyık!Ben FETÖ'cülerin toplumu ürkütüp sindirdiği cadı avı sürecinde bile hiç çekinmeden, haberlerimin arkasında durduğumu, altlarına yeniden imzamı atabileceğimi söyledim. Şimdi sıra sende!.. Sen de çık ve hiç kıvırmadan “Fethullah Gülen Hocaefendi'nin son 1000 yılın en büyük Türklerinden biri olduğunu, onu tehdit gibi görenlerin birer zavallıdan öte gitmediklerini” tekrar söyle!..Söyle ki, ben de “Helal olsun, delikanlı adammış, lafının arkasında durdu” diyeyim!Haydi söyle!" ifadelerini kullandı.

KOCABIYIK: DARBECİ!

Kocabıyık, Dündar'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Kocabıyık, Twitter'dan yazdığı mesajında Dündar'a "Darbeci" dedi.

Kocabıyık, şu ifadeleri kullandı;

"Darbeci Uğur Dündar eski defterleri karıştırmış. Tabi millete hizmet ettiğini sandıklarımıza bırak övgü düzmeyi canımızı bile veririz.Sahtekar oldukları ortaya çıkınca da yerin dibine sokarız.Darbeci uğur Dündar Haysiyetli bir adamsa,hiç zannetmem, 17-25 Aralık sonrası yazdıklarıma da yer versin köşesinde.Haa....bakın aklıma geldi. Gazeteci arkadaşlar! Ülker'in Bisküvi fabrikasına fare koyarak filme alan, sonra Ülker'den Rüşvet isteyen....Bunları programda yayınlayacağım diye tehdit eden ve sonra 4 milyon doları Alıp bir süre ortadan kaybolan gazeteci kim biliyor musunu? İp ucu: İzmir'de yaşıyor. Yaşlı bir adam. Nursuz bir yüzü var. Darbeci uğur Dündar bu Ülker  meselesini niye üzerine alındı acaba'Şimdi şu Çeçen işini söylesem onu da üzerine alınır.

EY MÜFTERİ!

Kocabıyık'ın "Darbeci" dediği Dündar, sosyal medya hesabından Kocabıyık için " Yarım asırdır tüm iktidarlar döneminde yolsuzluk haberi yaptım.Ülkede yolsuzluk olmamasını istemek ne zamandır darbecilik oluyor ey müfteri'" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.