Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dün kadraja girmedi, bugün baş köşeye oturdu

Dün kadraja girmedi, bugün baş köşeye oturdu

İzmir'de 37'nci CHP İl Kongresi 8 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İlçe başkanları kongre öncesi mevcut Başkan Deniz Yücel’e destek açıklaması yaptı. Toplantı sonrası ilçe başkanları basına topluca poz verdi. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın kadraja girmemek için özen göstermesi tepkilere neden olurken, Türkbay, bugün il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında ise baş köşeye oturması gözlerden kaçmadı. Türkbay'ın bu tavrı partililerce eleştiri konusu oldu. Dün kadraja girmedi, bugün baş köşeye oturdu

  • Ege Postası
  • 05.02.2020 - 12:47

EGEPOSTASI- CHP İzmir'de gözler 8 Şubat'ta yapılacak il kongresine çevrildi. Kongreye günler kala CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'nun öncülüğünde dün ilçe başkanları mevcut Başkan Deniz Yücel'e destek açıklaması yaptı. Destek açıklamasına cenazesi olduğu için katılamayan ancak yardımcısını görevlendiren Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ı hariç tüm ilçe başkanları katıldı. Deniz Yücel’e destek açıklamasını Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın okudu.

İlçe başkanları destek açıklamasında yer alırken, il binasına gelen, ancak açıklamada ve basına verilen toplu fotoğraf karesine girmemek için özen gösteren Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın bu tavrı partililerce eleştiri konusu oldu.

Dün kadraja girmemek için çabaladığı anlar

Türbay'ın bugün il binasında gerçekleştirilen İnsan Haklarına Dayalı Örgütlenme Strateji Belgesi'nin açıklandığı toplantıda baş köşeye oturması ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Karabağlar İlçe Başkanı seçildikten kısa bir süre sonra ilçe ziyaretlerine başlayan örgütün nabzını tutan Mehmet Türkbay’ın adı kulislerde il başkan adaylığı için geçmişti. Karabağlar İlçe Başkanı seçilmeden ve seçildikten sonra parti kamuoyunda birlik ve beraberlik mesajı veren Türkbay’ın bu tavrı partililerin eleştiri oklarını üzerine çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.