Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düğün dönüşü facia; Camdan fırladılar

Düğün dönüşü facia; Camdan fırladılar

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Camdan fırladılar

  • Ege Postası
  • 24.06.2019 - 13:24

Kaza, cumartesi günü saat 03.00 sıralarında, Caher Dudayev Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde, düğünden çıkıp eğlenen 4 kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsü Samet Karadeniz'in (29)kontrolden çıkıp, savrulmaya başladı.

Yol kenarındaki bariyerlere çarpan otomobilin ön koltuğunda oturan Davut Aktaş (32) ve sürücü Samet Karadeniz, emniyet kemerlerinin takılı olmaması nedeniyle ön camdan dışarı fırladı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Aktaş ve Karadeniz'in olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Arka koltukta oturan E.A. ile E.B. ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.

4 kişilik grubun bir arkadaşlarının düğün töreninden çıkıp, eğlenceye gittikleri ve kazanın eve dönüş yolunda meydana geldiği belirtildi.

İKİ MOTOSİKLET DEVRİLDİ

İzmir'in Bornova ilçesinde iki motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bornova'dan Kemalpaşa yönüne ilerleyen Oğuz Öcay yönetimindeki (31) 07 JE 752 plakalı motosiklet Işıkkent Mahallesi'nde İzmir-İstanbul Otoyolu kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Bu motosikletin arkasından gelen Ramazan Tatar yönetimindeki 35 LFU 72 plakalı motosiklet de kaza yapan motosiklete çarpmamak için ani manevra yapınca devrildi.

Kazada Öcay hayatını kaybetti, Tatar ise yaralandı.

Ambulansla Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tatar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (DHA-AA) 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.