Dolar 32,5589
%0.06
Euro 34,9528
%0.36
Altın 2.423,090
%0
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DSP'li Karakülçe'den seçim tepkisi

DSP'li Karakülçe'den seçim tepkisi

DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe genel seçimlerin oldu bittiye getirilip halkın kandırılmak istendiğini savundu.

  • Ege Postası
  • 20.04.2018 - 09:29

DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe erken seçimle ilgili yaptığı açkılamada, “Bir Ülkenin geleceği olan çocukların sınav gününe seçimleri denk getirtip, sonra da sınavı erteletip seçimleri oldu bittiye getirmek istiyorlar.” dedi.

Haziran ayında ilköğretim okullarının tatile girmesiyle ailelerin yaz tatilinin başlayacağına dikkat çeken Karakülçe, "Halkın yaz tatilini bölmek bunlarda adet oldu. Hem de Ramazan bayramından bir hafta sonraya denk gelmesi de tesadüf müdür ki" diye konuştu. Karakülçe sözlerine şöyle devam etti: 

"Adalet hak yolunda bir kez daha kurban olmuştur. DSP olarak seçime girecek. Barajı aşamasak da dürüstlük ve demokratlıktan ayrılmayacağız. Her zaman amacımız bu ülkenin kurulmasında emeği geçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yürümek olacaktır. Dürüstlük ve ahlaklı olmakla da Eski Genel Başkanımız Kurucumuz Rahmetli Bülent Ecevit’in de gölgesinden yürüyerek yolumuza devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.