Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DSP İzmir'de yeni başkan Solmaz!

DSP İzmir'de yeni başkan Solmaz!

İzmir'de geçtiğimiz yerel seçimlerde yaptığı transferlerle dikkat çeken DSP, yeni bir yapılanma için start verdi. Genel Merkez, mevcut yönetimi görevden alıyor. Atanacak yeni başkan belli oldu. Partinin il başkanlığı da Basmane Meydanı'na taşınıyor. Genel Merkez İzmir için düğmeye bastı

  • Ege Postası
  • 22.05.2017 - 10:29

EGE POSTASI -  DSP İzmir İl Başkanlığı görevine daha önce bir kez atamayla bir kez de seçimle gelen Aygül Horasan Karahan, geçtiğimiz Ocak ayında parti genel merkezi tarafından görevden alınmıştı.

Karahan'ın yerine başkanlığa vekaleten il sekreteri Bekir Çetin bakıyordu. Bir yandan ilçe kongreleri başlayan DSP İzmir'de flaş bir gelişme yaşandı.

SOLMAZ YENİDEN...

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre mevcut il yönetimi görevden alınıyor. Atanacak yeni başkanda belli oldu. Partide daha önce il başkanlığı görevi yapan Ramazan Solmaz, bir kaç gün içinde DSP İzmir İl Başkanlığı görevine atanacak. Görev tebliği Solmaz'a yapıldı. Resmi yazı il başkanlığına gönderilecek. Solmaz 12-15 kişilik bir yönetimle çalışacak.

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi yapılacak. Solmaz, kongrede aday olacak.

Solmaz ve yeni yönetime DSP İzmir İl Eski Başkanı Selçuk Karakülçe de dışarıdan destek olacak.

YENİ İL BAŞKANLIĞI

Öte yandan Solmaz ve ekibi, il başkanlığını Basmane Meydanı'na taşıma kararı aldı. Demokrat Parti İl Başkanlığı ve AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu binadan yer kiraladı.

Ege Postası'na konuşan Solmaz, " Böyle bir görev verildi. Partinin yanında olmak lazım. İzmir için güzel şeyler yapmak adına partimin emrindeyim. Yeni bir il başkanlığı için Basmane Meydanı'nda yer tuttuk. Yönetim tecrübeli partiye emek vermiş isimlerden oluşacak" dedi. 

Solmaz geçmişte partiden Erzurum milletvekili adayı da olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.