Dolar 32,5917
%0.36
Euro 34,8356
%0.3
Altın 2.494,870
%0.42
Bist-100 9.628,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dört mevsim tazelik Uğur Derin Dondurucu'da

Dört mevsim tazelik Uğur Derin Dondurucu'da

Soğutma teknolojisinde faaliyetlerini sürdüren Uğur Soğutma, Uğur markası ile üretmiş olduğu birçok soğutma sistemi ile Türkiye’nin ve dünyanın en iyileri arasında olmayı başarmıştır. 

  • Ege Postası
  • 20.01.2017 - 19:00

Uğur derin dondurucu modelleri sağlıklı ve uzun ömürlü saklama koşullarını esas alarak üretilmiştir. Aynı zamanda gıdaları bozmadan ve besin değerlerini kaybetmeden uzun süreli saklama koşullarını sağlayan Uğur derin dondurucuları sağlıklı besin ihtiyacınızı karşılamaktadır. 

Sağlıklı besin saklama koşullarıyla farklı besinler için en ideal derin donduruculara sahip Uğur Soğutma besinlerin saklama koşullarına ve besin çeşitliliklerine göre üretiminde sınıflandırma yapmaktadır. Sığır etleri, dana etleri, sucuk – salam ve koyun etleri gibi saklama koşulları güç; gerektiği gibi saklanmadığı takdir de sorun yaratabilen bu gibi besinler Uğur derin dondurucularda kolaylıkla saklanabilmektedir. Gıdaların tazeliklerini koruyarak sağlıklı şekilde saklayacağı Uğur derin dondurucu modelleri kazanmış olduğu müşteri memnuniyetleri ile de diğer markalardan bir adım öne geçmeyi başarmıştır.

Gıdalar Nasıl Dondurulmalıdır ' 

Saklanmak istenilen besin kısa süreli olsa bile öğünlük porsiyonlara ayrılarak hava ve koku geçirmeyen, dayanıklı paketlerde muhafaza edilmelidir. Ambalajlamalar için soğuğa dayanıklı izole bantlar, kendinden yapışkanlı etiketlerden veya lastik halkalardan yardım alabilirsiniz. Daha önceden dondurulmuş olan besinlerin nispeten çözülmemesi için yeni dondurulacak ürünlerle temas etmemelidir. Çözünen besinler mutlaka tüketilmeli ve derin dondurucudan çıktıktan sonra tüketilmesi için birkaç dakika beklenmelidir. Her türlü tedbir amaçlı yüksek soda içerikli sıvılar; kola, gazoz, madensuyu ve soda gibi içecekler önlem amaçlı derin dondurucular da saklanmaması önerilmektedir. 

Uğur derin dondurucu modelleri -15 dereceye kadar sağlanabilen soğutma sistemine sahip olduğu için elektrikleriniz kesilse bile 48 saat boyunca yiyeceklerinizi besin değerini kaybettirmeden sağlıklı bir şekilde korumaya devam eder.

Sağlıklı bir şekilde yıl boyu muhafaza edebileceğiniz istediğiniz anda tüketebileceğiniz besinleriniz için bir hayli çaba göstermiş sağlıklı koşulları ön planda tutarak müşteri memnuniyetini kazanmayı amaçlayan Uğur Derin Dondurucuları evlerin, depoların ve çeşitli iş yerlerinin vazgeçilmezi haline gelmeyi başarmıştır.

Sizler de et, meyve ve sebze gibi gıdaları sağlıklı ve güvenilir şartlar altında saklamak için www.ugur.com.tr web adresini ziyaret edebilir size en uygun derin dondurucu modelini seçebilirisiniz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.