Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğa tutkunları Buca’da buluştu

Doğa tutkunları Buca’da buluştu

Doğa tutkunları haftanın yorgunluğunu Buca’nın eşsiz doğasında attı. Buca Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar 6 kilometrelik parkurda temiz hava ve yeşilin keyfini de doyasıya çıkardı. Doğa tutkunları Buca’da buluştu

  • Ege Postası
  • 29.05.2016 - 10:25

Buca Belediyesi düzenlediği doğa yürüyüşü ile İzmirli doğa tutkunlarını Buca’da buluşturdu. ‘Gençler Doğada Adım Adım Geleceğe Yürüyor’ etkinliğinde sadece gençler değil, her yaş gurubundan İzmirli de yerini aldı. Gökdere piknik alanında başlayan yürüyüş toplam 6 kilometre sürdü. 

Yürüyüş öncesi doğaseverlere Buca Dağcılık Kulübü rehberleri tarafından yürüyüş sırasında dikkat edilmesi gerekenler ve parkur hakkında bilgi verilirken, Buca Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü çalışanları da çevre duyarlılığının geliştirilmesine yönelik bilgi verdi.

İlk deneyimi yaşayanlar çok mutlu

Buca’nın eşsiz güzellikleri eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün en heyecanlıları ise böyle bir etkinliğe ilk kez katılanlar oldu. Şehrin baş döndüren temposunun yorgunluğunu atmanın en keyifli yolunu keşfetmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Buca Belediyesi’ne de teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.