Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikmen'e “Cumhuriyet'e Kanat Gerenler' ödülü

Dikmen'e “Cumhuriyet'e Kanat Gerenler" ödülü

İZMİR 68'liler Platformu, İzmir'i Sevenler Platformu ve Ege Kültür Platformu ile 13 dernek, bir vakıf ve bir sendika adına yapılan teklif ve kamuoyu araştırması sonucunda İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve 14 kişiye “Cumhuriyet'e Kanat Geren İzmirli Atatürkçülerö ödülü verildi

  • Ege Postası
  • 28.10.2016 - 14:15

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan'ın da ödül aldığı törende, cumhuriyet kazanımlarının önemi vurgulandı.

İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu'nun moderatörlüğünü yaptığı etkinlikte, Cumhuriyet'e ve Atatürk'e sahip çıkan isimler ödüllendirildi.

İGC Başkanı Misket Dikmen, ödülünü Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın elinden aldı. Törende konuşan İGC Başkanı Dikmen, Cumhuriyet ile birlikte kadınların eğitimine önem verildiğini bunun Türkiye'nin yaşam mayasını belirlediğini söyledi. “Bir toplumu çağdaşlaştırmak istiyorsanız büyükanneden başlayınö diyen Dikmen, “Ben Atatürk ve Cumhuriyet devrimlerini içine sindirmiş bir büyükanne ile büyüdüm. Ailemden çok şey öğrendim. Kadınların eğitim çok önemli. İGC olarak görevimize Hasan Tahsin ruhuyla devam ediyoruz. Cumhuriyetin temel ilkeleri ve laiklik kırmızı çizgilerimizdir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.