Dolar 32,3372
%0.18
Euro 35,2098
%0.08
Altın 2.247,350
%0.17
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de Tosun adaylık başvurusunu yaptı

Dikili'de Tosun adaylık başvurusunu yaptı

Efsane belediye başkanı Osman Özgüven'in "onu yeniden aday göstermeyin" çağrısı yaptığı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, aday adaylığı başvurusunu yaptı. Selefi 'Onu tekrar aday göstermeyin' demişti

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 15:11

EGEPOSTASI-İlçedeki arsaları peş peşe satışa çıkarmasıyla eleştirilerin hedefi olan ve katıldığı Ankara'daki CHP grup toplantısında orada olmadıkları halde sanki ilçedeki Alevi derneklerini de kendisine destek veriyormuş gibi gösterip Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gözünü boyamaya çalıştığı iddialarıyla gündeme gelen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, sürpriz bir hamle yaptı.

Selefi Osman Özgüven'in CHP Genel Merkezi'ne "Onu yeniden aday göstermeyin. Burada seçimi kaybettirir" çağrısı yaptığı Başkan Tosun, koltuktan vazgeçmedi. Tosun, CHP İlçe Başkanlığı'na giderek Dikili Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

'YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATI'

Yeni dönem için tekrar sahaya inen Tosun, "Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Atatürk'ün izinde Cumhuriyet yolunda yürüyerek, Dikilili hemşerilerimize gece-gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı yolda şahsıma desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen cefakar yol arkadaşlarıma, sivil toplum örgütlerinin saygıdeğer temsilcilerine, Cumhuriyet sevdalısı muhtarlarımıza, kıymetli büyüklerimize ve tüm halkımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum... Herşey Dikili'nin aydınlık geleceği için! Biz, Dikili'ye hizmet için varız! Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" açıklamasını yaptı.

TACİZ İDDİASI VARDI

Başkan Mustafa Tosun'un adı kadın bir belediye çalışanına taciz iddialarıyla da gündeme gelmişti. Kadın örgütlerinin protesto ettiği Tosun hakkında İçişleri Bakanlığı soruşturma başlatmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.