Dolar 32,5072
%0.3
Euro 34,6282
%0.39
Altın 2.481,410
%-0.07
Bist-100 9.615,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de toplu sözleşme mutluluğu

Dikili’de toplu sözleşme mutluluğu

Dikili Belediyesi ile Tüm Yerel Sen arasında toplu iş sözleşmesi, düzenlenen törenle imzalandı.

  • Ege Postası
  • 15.07.2020 - 09:50

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, Dikili Belediyesi’nde çalışan memurların üyesi olduğu Tüm Yerel Sen ile toplu iş sözleşmesi Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler arasında imzalandı. 

Emekten yana duruş

Gerçekleşen törende konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz “İlçemizi geleceğe taşıyacak işlere imza attığımız memur kardeşlerimizin sendikal haklarının imza töreninde bir aradayız. Emekten yana, emekçiden yana duruşumuzu attığımız imzalarla ortaya koyuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Çalışma  arkadaşlarımız belediyemizin yüzüdür ve bu ailenin her bir ferdinin hakkını sonuna kadar koruyacağız. Yaptığımız sözleşme hepimize hayırlı olsun” dedi. 

Başkana Teşekkür

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler ise Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız emekten, emekçiden yana, çalışanıyla barışık, alın terinden yana bir tavır koymuş ve memur arkadaşlarımızın sendikal haklarını savunmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum. Memur kardeşlerimiz de Dikili için canla, başla çalışmaya devam ederek, alın terinin en güzel örneğini sergilemeye devam edecektir. Sözleşmemiz hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.