Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de Sosyal Market hizmete girdi

Dikili’de Sosyal Market hizmete girdi

Dikili Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi Sosyal Market hizmete girdi.Dikili’de ihtiyaç sahibi insanlara ücretsiz kıyafet sağlayan Sosyal Market projesi hayata geçti.

  • Ege Postası
  • 10.01.2020 - 09:23

Dikili Belediyesi tarafından başlatılan uygulama ile kent merkezi ve Çandarlı’da sosyal market kuruldu. Sosyal marketler hafta içi mesai saatlerinde vatandaşlara hizmet verecek.

Projenin önemine değinen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “ İlçemizdeki sosyal yardımlaşmayı artırmak, ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak adına Sosyal Market projemizi hayata geçirdik. Tüm vatandaşlarımızı da projemize desteğe davet ediyoruz çünkü hayat paylaşınca güzel. İsmetpaşa mahallemizde yer alan ve yenilenerek kullanıma açtığımız belediye ek hizmet binası (meyve-sebze pazarı yanı) içerisine kurulan sosyal marketimize ve Çandarlı Palmiye Sokak No: 43 Kat: 2’de yer alan sosyal marketimize tüm yardımları bekliyoruz. Fazla gelen, kullanılmayan eşyalar varsa bu ürünler başka ellerde önem buluyor, umut oluyor, hayat buluyor. Vatandaşlarımız kullanmadıkları eşyalarını sosyal marketimize bırakarak başkalarına destek olabilir. Hafta içi sabah 08.30 ile 17.30 saatleri arasında destek vermek isteyen ve bu hizmetimizden yararlanmak isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.