Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili’de okullar eğitim öğretime hazır!

Dikili’de okullar eğitim öğretime hazır!

Pazartesi günü anaokulu ve ilkokul birinci sınıflarda başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi Dikili’deki okullarda dezenfeksiyon işlemi Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 19.09.2020 - 09:54

Dikili Belediyesi tarafından koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla sürdürülürken, ilçe genelinde gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmalarına okullar da eklendi. Pazartesi günü başlayacak yüz yüze eğitim öncesi ilçedeki tüm anaokulu ve ilkokullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Hijyenik ortam

Çalışmayla ilgili bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Pandemi sürecinde dezenfeksiyon çalışmalarımızı ilçemizin genelinde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Pazartesi günü yüz yüze eğitime açılacak anaokullarımız ve ilkokullarımızda da dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yeni eğitim-öğretim yılında okula merhaba diyecek evlatlarımız hijyenik bir ortamda eğitim alacaklar.

Tüm çabamız evlatlarımızın sağlıkla ve başarıyla eğitim-öğretim yılı geçirmeleri. Bu amaçla da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.