Dolar 32,5381
%-0.03
Euro 34,8148
%-0.15
Altın 2.425,090
%-0.21
Bist-100 9.726,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'de atama krizi

Dikili'de atama krizi

Gaziemir Devlet Hastanesi Eski Müdür Yardımcısı Aytaç Hisar'ın, Dikili Devlet Hastanesi Müdürlüğü'ne atanmasının, AK Parti'de rahatsızlık yarattığı öne sürüldü. AK Parti Dikili İlçe Başkanı Engin Karadağ'ın, tecrübesiz bulduğu ve Dikili'yi yeterince tanımadığını öne sürdüğü Hisar'ın tayiniyle ilgili rahatsızlığını AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a ilettiği ve konunun incelemeye alındığı iddia edildi. AK Parti Başkanı'ndan 'Tecrübesiz' tepkisi

  • Ege Postası
  • 13.12.2017 - 17:31

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Sağlık Bakanlığı bünyesindeki atamalar kapsamında, Gaziemir Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Aytaç Hisar'ın Dikili Devlet Hastanesi Müdürlüğü'ne atanmasına AK Parti İlçe Başkanı’ndan tepki geldiği öne sürüldü.

Aytaç Hisar’ın, bu görevi yerine getirmek için yeterli tecrübeye sahip olmadığını savunan ve AK Parti Genel Merkezi’ne itirazda bulunan İlçe Başkanı Engin Karadağ’ın, önce AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile görüştüğü ardından konuyu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a ilettiği iddia edildi.

Aytaç’ın Dikili'yi tanımadığını öne süren İlçe Başkanı Karadağ’ın, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a “Partimiz için eğitim ve sağlık çok önemli. Bu nedenle yeni kurulmuş hastanemize yönetici olarak gelen kişilerin bölgeyi bilmesi ve deneyimli olması gerekir" dediği ve Dağ’ın İlçe Başkanı Karadağ’ın bu önerisini dikkate alınarak gerekenin yapılacağını ifade ettiği gelen iddialar arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.