Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili Belediyesi dört koldan çalışıyor

Dikili Belediyesi dört koldan çalışıyor

Dikili Belediyesi, “kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet” şiarıyla yürüttüğü çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 12.09.2017 - 11:03

Ekipler, bir yandan yeni park ve yeşil alanları kente kazandırırken diğer taraftan da mevcut meydan, park ve yeşil alanların zemin güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor.Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Samanlık Mahallesi’nde özellikle engelli, yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunmak için tehlike arz eden noktalarda gerçekleştirdiği istinat duvarı ve korkuluk çalışmalarını tamamlamasının ardından aynı çalışmayı Yenice ve Kıroba mahallelerinde gerçekleştirmek için seferberlik ilan etti.

İLK ETAPTA ÜÇ MAHALLENİN İHTİYACI KARŞILANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği hizmetin ilk etabında Samanlık Mahallesi 46 metre uzunluğunda, 200 metrekare alanı kapsayan istinat duvarı ve korkuluk çalışması ile daha güvenli bir park alanına kavuşurken, Yenice Mahallesi'nde de 28 metre uzunluğunda 100 metrekare istinat duvarı ve korkuluk çalışması yapımına start verildi. Aynı çalışmanın devamında Kıroba Mahallesi'ne çıkarma yapacak olan ekipler, Kıroba Mahallesi Meydanı’na yakın bir bölgede hizmete hazır hale getirilen yeni park ve oyun gruplarının olduğu alanın güvenliği için 40 metre uzunluğunda 120 metrekare istinat duvarı ve korkuluk çalışması

gerçekleştirecek.

TÜM PARKLAR ELDEN GEÇİRİLECEK

Kırsal mahallelerde park ve oyun gruplarının bulunduğu alanların güvenliğini sağlamak için taştan örme istinat duvarı yapım faaliyetlerinin devam ettiği, en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir şöyle konuştu:“Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun’dan aldığımız talimatla kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet götürme seferberliğimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ekiplerimiz oyun gruplarının montesi başta olmak üzere alt yapısı tamamlanan parklarımızın zemin ve ulaşım güvenliğini sağlamak için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. İlk etapta üç mahallemizi kapsayan bir çalışma başlattık. Bu mahallelerimizdeki çalışmaların tamamlanmasıyla farklı mahallelerimize çıkarma yapacağız. Kent sınırlarımızda yer alan eski yeni fark etmeden tüm park ve yeşil alanların zemin güvenliğini en üst seviyeye çıkarana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.