Dolar 32,3780
%0.19
Euro 35,0278
%-0.11
Altın 2.324,000
%0.15
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEVA Partisi İzmir’de Başkanlık Kurulu belli oldu

DEVA Partisi İzmir’de Başkanlık Kurulu belli oldu

Ekim ayı başında EGİAD eski Başkanı Seda Kaya Ösen'in İzmir İl Başkanlığı'na atandığı DEVA Partisi İzmir’in İl Başkanlık Kurulu belli oldu.

  • Ege Postası
  • 17.11.2020 - 15:34

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz ay Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Mehmet Ali Sarızeybek görevden alınıp yerine  EGİAD eski Başkanı Seda Kaya Ösen  İl Başkanlığı’na getirilmişti.

Ösen’in başkanlığının ilanının ardından partinin yeni il yönetiminde hangi isimlerin olacağı merak konusu olmuştu.

Yüzde 30 kadın yüzde 20 gençlik kotasına uyulan 45 kişilik yönetim kurulu listesi ise 20 Ekim tarihinde açıklanmıştı.

DEVA Partisi’nin İzmir İl Başkanlık Kurulu ise bugün belli oldu. İl yönetimde olan AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu’nda İl Sekreteri olan Ayşe Neşe Edebali, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay’a yakınlığıyla bilinen Aybar Uygur da başkanlar kurulunda yerlerini aldılar.

Buna göre;

İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığına Levent Uşkay, İl Ekonomi İşleri Başkanlığına Baran Bilibay, İl Sektörel Gelişmeleri İzleme Başkanlığına Serap Karaosmanoğlu, İl Eğitim İşleri Bakanlığına Pınar Güngör Özinan, İl Sosyal İşler Başkanlığına Ayşe Neşe Edebali, İl Kadın Çalışmaları Başkanlığına Esra Akkaş, İl Gençlik Çalışmaları Başkanlığına Ahmet Güngör, İl Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığına M. Aybar Uygur, İl Yerel Yönetimler Şehircilik İşleri Başkanlığına Abdullah Tatlı, İl Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığına Kadir Topaloğlu, İl Dış İlişkiler Başkanlığına Cem Kayacan, İl Teşkilat İşleri Başkanlığına Mesut Özdamar, İl Seçim İşleri Başkanlığına Egemen Pamukçu, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığına Ferid Memmedli, İl Halkla İlişkiler Başkanlığına Uğur Geyik, İl İnsan Hakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığına İlknur Peder, İl İdari ve Mali İşler Başkanlığına Burcu Buldan Öndeş, İl Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığına Ali Erdem Aksoy, İl Sekreterliğine Zeynel Adıgüzel getirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.