Dolar 32,3384
%0.18
Euro 35,1401
%-0.12
Altın 2.240,810
%-0.12
Bist-100 8,71
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEÜ Rektörü'nden CHP'li Ergül açıklaması!

DEÜ Rektörü'nden CHP'li Ergül açıklaması!

CHP’li genç meclis üyesi Koyurga’nın Erdoğan’a hakaret içeren tweetlerinin ortaya çıkmasının ardından CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ergül’ün eski paylaşımları da AK Parti cephesinden tepkilere neden oldu. Ergül’ün sosyal medyadaki profilinde yer alan “Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Öğrenim Görevlisi” ibaresine DEÜ Rektörü Prof. Dr. Hotar’dan açıklama geldi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2020 - 09:38

EGEPOSTASI - CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Kayurga’nın Gezi döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve küfür içeren tweetleri İzmir’in gündemini yerle bir etti. Pandemi tedbirleri ve yardımlar çerçevesinde şekillen günden birden sertleşti.

AK Parti cephesinden Karabağlar meclis üyesi Koyurga’ya tepki yağarken bir de CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Partililer hakkında tweetleri gündeme geldi.

Ergül’ün sosyal medyadaki profilinde, “Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Öğrenim Görevlisi” yazması nedeniyle  Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’dan açıklama geldi.
 

Hotar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Sosyal medya platformlarında Sn. Cumhurbaşkanımız ile AK Parti’yi ahlak yoksunu ifadelerle aşağılayan @yasinergull adlı kullanıcının hesabında gözüken Yasin Ergül adlı kişinin üniversitemiz ile bağı bulunmamaktadır. Hakaretlere asla müsaade etmeyiz. Kamuoyuna duyurulur”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.