Dolar 32,5769
%0.28
Euro 34,9937
%0.06
Altın 2.461,380
%1.03
Bist-100 9.894,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu'ndan Menderes Devlet Hastanesi çıkışı: İnşaat neden durdu'

Dervişoğlu'ndan Menderes Devlet Hastanesi çıkışı: İnşaat neden durdu'

İYİ Parti Grupbaşkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Menderes'te yapımı duran Devlet Hastanesi'nin durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yazılı olarak sordu.  Dervişoğlu'ndan Menderes Devlet Hastanesi çıkışı

  • Ege Postası
  • 07.10.2019 - 12:44

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz haftalarda İzmir ilçelerini ziyareti eden İYİ Partili Dervişoğlu, Menderes ziyareti sırasında hem ilçe teşkilatına hem de Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'a sorunun takipçisi olacağını söylemişti. İzmir'in sorunları olduğunu, bu sorunlarında takipçisi olacağını belirten Dervişoğlu; Sağlık Bakanlığından gelecek cevabı da kamuoyu ile paylaşacağını belirtti.

İYİ Partili Dervişoğlu  tarafıSağlık Bakanlığından 2016 yılında yapımına başlanan 7 katlı ve 75 yataklı olacağı belirtilen fakat hala hizmete açılmayan Menderes Devlet Hastanesi’nin akıbetini sordu. 2018 yılı Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen hastanenin yaklaşık 1 yıldır atıl durumda olduğunu belirten Dervişoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya hastanenin inşaatın ne sebeple durduğunu ve hastaneyi ne zaman açmayı planladıklarını sordu. Dervişoğlu nüfusu yaz aylarında 300 bini geçen Menderes’in İzmir’in tam teşekküllü bir hastanesi olmayan tek ilçesi olduğunu da sözlerine ekledi.

DERVİŞOĞLU’NUN VERDİĞİ SORU ÖNERGESİ ŞÖYLE:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.