Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu'ndan Başkan Eriş'e ziyaret

Dervişoğlu'ndan Başkan Eriş'e ziyaret

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve ekibi Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e tebrik ziyaretinde bulundu. İYİ Parti'den CHP'li Başkan'a ziyaret

  • Ege Postası
  • 28.04.2019 - 09:38

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı A.Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İlçe Teşkilat Başkanı Güven Kılıç, meclis üyeleri ve parti üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret ederek, kutladı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı A.Müsavat Dervişoğlu  yaptığı konuşmada; “Neticesini bildiğimiz sonucu yaşadık. Seçimlerden sonra tebrik ziyaretinde bulunacağıma söz vermiştim. Yanında olmaktan her zaman  gurur duyuyorum. Birbirimizin yabancısı değiliz. Memleketimizde taş üstüne taş koymuş herkesin  her zaman yanındaydık. Başkanımızı da daha önceden tanıyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mehmet Eriş; “Destekleriniz için il başkanımıza, yöneticilerimiz çok teşekkür ederiz. Geçen hafta da Ankara da İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’i  ziyaret ettik. Çok keyifli bir sohbet oldu. Güzel bir aile olduk. Bu ortamı hazırlayan sizlere çok teşekkür ederiz. Buraya gelirken de birlikte geldik. Katkı sunan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.