Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu’ndan Akşener’in İzmir mitingi için değerlendirme

Dervişoğlu’ndan Akşener’in İzmir mitingi için değerlendirme

MHP İzmir İl Eski Başkanı Musavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingini değerlendirdi. Dervişoğlu, "Biz kurum değiliz, STK değiliz, siyasi parti değiliz. Bir kişinin adıyla meydana onbinleri topladık" dedi. Dervişoğlu’ndan Akşener’in İzmir mitingi için değerlendirme

  • Ege Postası
  • 27.03.2017 - 09:47

EGEPOSTASI - MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, referandumda hayıra destek olmak amacıyla il il dolaşırken, hafta sonu İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda  miting gerçekleştirdi. Günlerdir yapılan duyuru, İzmirlilere atılan davet SMS’i ve çevre illerden sağlanan desteğe rağmen katılım beklenenin altında kaldı. Uzun zamandır Akşener’le birlikte yürüyen, İzmir mitinginin hazırlanmasında büyük emeği olan MHP İzmir İl Eski Başkanı Musavat Dervişoğlu, mitingle ilgili değerlendirme yaptı.

Akşener'den Gündoğdu mitingi: İzmir'de katılım şoku! Akşener'den Başkan Kocaoğlu'na ziyaret

Dervişoğlu, Egepostası'na yaptığı açıklamada, “Kurum değiliz, STK değiliz. Tertip komitesi olarak bir miting düzenledik. Beklentimize uygun gerçekleşti. İzmir’e yakıştı. Biz siyasi parti değiliz. Bir kişinin adıyla meydana onbinleri topladık. Daha fazla kalabalık toplama iddiasında olanlar; Gündoğdu Meydanı herkese açık. Miting yapabilirler. Bizim için önemli olan bu mitingi yapmaktı. Beklentimize de cevap veren bir miting oldu. Mitingin güzel geçtiğini düşünüyorum" dedi. 

Dervişoğlu, MHP İzmir İl Başkanlığı’nın mitinge bir gün kala, yazılı açıklamayla “Bir İzmir kurumu"nun Akşener’in mitingiyle ilgili binlerce afiş bastırdığına yönelik iddiasıyla ilgili  de, “İddiayı ortaya koyanlar ispatlasın” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.