Dolar 32,5381
%-0.03
Euro 34,8148
%-0.15
Altın 2.425,090
%-0.21
Bist-100 9.726,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu'dan Tunç Soyer'in 'kente özgü bayrak ve para' açıklamasına tepki: Doğru bulmuyorum!

Dervişoğlu'dan Tunç Soyer'in 'kente özgü bayrak ve para' açıklamasına tepki: Doğru bulmuyorum!

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, "Doğru bulmuyorum. İzmir'in tarihi ile ilgili Tunç Bey'in doğru kaynaklardan bilgi edindiği kanaatini taşımıyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 22.06.2020 - 17:17

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "kente özgü bayrak ve para" açıklamalarını doğru bulmadığını belirtti.

İYİ Parti, AK Parti ve MHP İzmir milletvekilleri, Soyer'in online olarak katıldığı bir video konferansta "kente özgü bayrak ve para" açıklamalarına tepki gösterdi.

Dervişoğlu, Soyer'in açıklamalarını yüzeysel dinlediğini, kentin sıradan bir şehir olmadığını, İzmir'in Türkiye açısından önemli bir yer olduğunu belirtti.

İzmir halkının küçük tartışmalarda boğulmak istemediğini ifade eden Dervişoğlu, "İzmir halkı kendisini doğru ve ehil yöneticiler yönetsin istiyor. İzmir'de maceraperest adımların atılmasını da yerinde bulmam. Doğru bulmuyorum. İzmir'in tarihi ile ilgili Tunç Bey'in doğru kaynaklardan bilgi edindiği kanaatini taşımıyorum. İzmir'in tarihiyle, tarih sahnesindeki yeriyle ilgili gelecek düşüncesi ve vizyonuyla ilgili doğru yerlerden enformasyon alması lazım." diye konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.