Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Depremzede kedilere Narlıdere’de sıcak yuva

Depremzede kedilere Narlıdere’de sıcak yuva

Narlıdere Belediyesi, deprem sonrası Bayraklı’daki enkazlardan sağ kurtulan depremzede kediler için ‘geçici sahiplendirme’ projesi başlattı. Son on gün içinde, Narlıdere’deki 25 aile depremden etkilenen can dostlara yuva oldu. Başkan Ali Engin “Bu süreçte can dostlarımızın sağlığı ve iyi bakımı önemli. Can dost kardeşliğine örnek olabilecek güzel bir projeyi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

  • Ege Postası
  • 13.11.2020 - 12:41

Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen proje, depremde evleri yıkılan ve çadırda kalmak zorunda olan vatandaşların sahip olduğu can dostları kapsıyor. Depremden sağ kurtulan ve bakıma muhtaç olan kediler, sahipleri zor günleri atlatana kadar Narlıdere’deki hayvan severlere emanet ediliyor. Kediler, veteriner işlerindeki bakım ve tedavilerinin ardından geçici olarak sagiplendirliyor. Projesi sayesinde, son 10 günde 25 kedi, Narlıdere’deki yeni yuvalarına kavuştu.

“PROJE ÖRNEK OLMALI”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kötü bir süreç geçiriyoruz. Depremin yaralarını sararken can dostlarımızın bakımını da önemli. Depremzede kedilerimize geçici olarak yuva olan tüm Narlıderelileri kutluyorum. Projenin örnek olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.