Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizlispor amigosu öldürüldü

Denizlispor amigosu öldürüldü

Denizli’nin merkez Pamukkale ilçesinde, bir eğlence mekanında müşteri ile müzisyen arasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada restoran çalışanlarından Denizlispor amigosu Haydar Varan hayatını kaybederken, müzisyen yaralandı

  • Ege Postası
  • 09.12.2018 - 06:00

Olay, gece saatlerinde merkez Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Restorana müşteri olarak gelen Mustafa D. ile müzisyen Seyhan D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Seyhan D, restoranın mutfağına gitti. Arkasından müşteri Mustafa D’de mutfağa gidince kavga devam etti. İddiaya göre, Seyhan D. eline aldığı bıçakla kendini savunmak isteyince, Mustafa D’de yanında taşıdığı tabancayla mutfakta rastgele ateş etti.

DHA'nın haberine göre; Mustafa D’nin tabancayla ateş açması sonucu; müzisyen Seyhan D. bacağından, mutfakta çalışan Haydar Varan göğsünden ağır yaralandı. Restoranda silah sesleri üzerine büyük panik yaşanırken, müşteriler üst katlara koştu.

DENİZLİSPOR AMİGOSUYDU

İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Denizlispor amigolarından Haydar Varan, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Seyhan D'nin ise tedavisi hastanede sürüyor. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan Mustafa D’yi yakalayıp, gözaltına aldı. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.