Dolar 32,4463
%0.11
Euro 34,4790
%-0.04
Altın 2.475,650
%-0.3
Bist-100 9.645,00
%-0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli beyaza büründü

Denizli beyaza büründü

DENİZLİ’de kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan karayolunda ulaşım kar ve yoğun sis nedeniyle aksadı.

  • Ege Postası
  • 07.01.2013 - 14:11
DENİZLİ- Trafik ekipleri, Cankurtaran Mevkii’nde buzlanma nedeniyle kar lastiği olmayan ve zincirsiz araçların geçişine izin vermedi. İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle Denizli-İstanbul uçak segferleri de etkilendi.

Kent merkezinde yüksek bölgelerde gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini yitirdi. Çameli, Çardak, Buldan ve Çal’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini hissettirirken, Cankurtaran Mevkii gibi yüksek yerleşim yerlerinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan karayolunun Cankurtaran mevkiinde sabah erken saatlerden itibaren polis ekipleri, ağır tonajlı TIR ve kamyonların geçişine bir süre izin vermedi. Yoldaki buzlanma nedeniyle trafik polisleri, kar lastiği olmayan ve zincirsiz araçların geçişini engelledi. Akaryakıt istasyonlarına yönlendirilen araçlara, lastiklerine zincir takıldıktan sonra izin verildi.

UÇAK SEFERLERİ ETKİLENDİ

İstanbul’daki yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda yaşanan olumsuz koşullar, İstanbul-Denizli, Denizli-İstanbul uçak seferlerini de etkiledi. İstanbul-Denizli seferi rötarlı yapıldığı için yolcular uzun süre Çardak Havalimanı’nda beklemek zorunda kaldı. Türk Hava Yolları’nın bu sabah saat 06.30’da Atatürk Havalimanı’ndan kalkması planlanan Denizli uçağı, kar yağışı nedeniyle havalanamadı. Denizli’ye gelmesi beklenen uçak üç saat sonra Çardak Havalimanı’na inebildi. Aralarında Almanya’daki Heimteks Fuarı’na gidecek olan işadamlarının bulunduğu yolcular yaklaşık 3 saat uçağın gelmesini bekledi. Bazı yolcular Antalya ve İzmir’e giderek İstanbul’a uçmayı tercih ederken, saat 08.30’da kalkması gereken Denizli-İstanbul uçağı saat 11.30’da hareket etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.