Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizden şampiyonluk çıktı

Denizden şampiyonluk çıktı

Spora yapılan yatırımlarla kısa sürede önemli başarılar kazanan Bayraklı Belediyesi, Zıpkınla Balık Avında Türkiye Şampiyonu oldu. Hem bireyselde hem de takım sıralamasında birinciliği bırakmayan Bayraklı Belediye Spor Kulübü sporcuları bir kez daha gururlandırdı. Bayraklılı sporculardan bir başarı daha

  • Ege Postası
  • 20.07.2017 - 09:57

Bayraklı’da sporun her dalına yapılan yatırımlar meyvesini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda girilen müsabakalarda önemli dereceler elde eden sporculara yenileri eklendi. Son olarak Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası’na katılan Bayraklı Belediye Spor Kulübü, sporcularının başarılarıyla yeni dereceler kazandı. Aydın Didim’de yapılan ve 14 spor kulübünün kıyasıya mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası final müsabakalarında avladıkları balıklarla en yüksek puanı alan Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu. Aydın Kuşadası Ada Sualtı Sporları Kulübü ikinciliği kazanırken, Bursa Çalıkuşu Gençlik Spor Kulübü ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Şampiyonada bireysel sıralamada birinciliği elden bırakmayan Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü’nden Recep Aslan en yüksek puanı alarak şampiyonanın en başarılı sporcusu oldu. Şampiyonanın sonuçlarına göre, Milli Takım kampına girecek sporcular da belirlendi. Buna göre; Bayraklı Belediye Spor kulübünden 3 sporcu Recep Aslan, Sabri Kılıç ve İbrahim Şakar Milli Takım kampına çağrıldı.

“BAŞARILARLA GURURLANIYORUZ”

Spora verilen desteğin kupalar ve madalyalarla başarılar getirmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “ Göreve geldiğimizden bu yana spora ve sporcularımıza önemli yatırımlar, tesisler, spor alanları yaptık. Geleceğin sporcularının yetişmesine katkı koymak için imkanlarımız dahilinde desteklerimiz sürüyor. Yaptığımız yatırımların başarı olarak meyvesini vermesi ise bizleri gururlandırıyor. Son olarak zıpkınla balık avında sporcularımız önemli bir başarı elde etti ve Türkiye şampiyonu oldu, 3 sporcumuz Milli Takıma davet edildi. Hepsini kutluyorum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.