Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Yücel sürprizi; Adaylığını açıklıyor

Deniz Yücel sürprizi; Adaylığını açıklıyor

CHP İzmir İl Başkanlığı için adayların 2 Ocak'a kadar ortaya çıkması beklenirken ilk hamle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun işaret ettiği Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel’den geldi. Yücel’in adaylığını 14.30’da il başkanlığında resmen açıklayacağı öğrenildi. Deniz Yücel sürprizi

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 13:02

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve il yönetimiyle bir araya gelerek örgütün ‘il başkan adayı’ konusunda önerilerini aldıktan sonra dün akşam saatlerinde ismini önerdiği Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel yola çıkıyor.

Yücel, "Siyasete gözümü açtığım, yuvam bildiğim, yükselmesi ve yücelmesi için naçizane emek verdiğim Cumhuriyet Halk Partimde, yeni bir görev için yola çıkıyorum. Tüm örgütümüzle birlikte omuz omuza yürümek için; Hak, Hukuk ve Adalet için, Halkın ve CHP'nin İktidarı için,  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığına adayım" sözleriyle adaylığını açıkladı.

Deniz Yücel, bugün 14.30'da il başkanlığında adaylık açıklamasını yapacak. İsmi kulislerde son günlerde sıkça dillendirilen Deniz Yücel, "Benim böyle bir çalışmam yok" demişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.