Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Yücel o zarfı teslim etti: Örgütün taleplerini anlattı

Deniz Yücel o zarfı teslim etti: Örgütün taleplerini anlattı

Seçim süresinin darlığı nedeniyle ön seçim yerine merkez yoklaması yöntemiyle Milletvekili adaylarını belirleyecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin örgütlerden istediği görüş ve önerileri kapalı zarfla teslim alıp Ankara’ya giden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kendisi ve yönetim kurulu üyeleri ile örgütün talep ve önerilerini ilettiğini belirtti.

  • Ege Postası
  • 14.05.2018 - 19:42

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştüğünü kaydeden İl Başkanı Yücel, Egepostası’na yaptığı değerlendirmede, “Bütün aday adaylarımız birbirinden değerli ve kıymetli. Biz birtakım kriterler ve çerçeveler çizmiştik. Bunları tek tek ilettik kendilerine. Gerekli değerlendirmeler yapılır” dedi.

Partisinin Milletvekili aday adaylarından hangilerinin aday listesine girip girmemesi gerektiğini örgütüne soran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kapalı zarf içerisinde aldığı görüş ve önerileri sabah saatlerinde gittiği Ankara’da Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’a iletti.

Sabah saatlerinde Ankara’da olan ve bu akşam saatlerinde İzmir’e geri dönecek olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, örgütünün ve kendisi ile yönetim kurulu üyelerinin kriterlerinin zaten belli olduğunu belirtti.

ÖRGÜTLERDEN ALDIĞIM GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ İLETTİK

Bu kriterleri ‘örgütün içinden çıkan, örgütte emeği olan, partinin çeşitli kademelerinde görev almış, İzmir’de ikamet eden kişilere öncelik verilmesi’ şeklinde sıralayarak, “Örgütlerden aldığımız görüşleri Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan’a ilettik. Seyit Torun ve Bülent Tezcan ile görüştüm. Örgütlerden aldığım görüşleri ve önerileri ilettik. İl yönetim kurulu olarak da görüş ve önerilerimizi ilettik. Gerekli değerlendirmeler yapılır” dedi.

BİZİM GÖRÜŞLERİMİZ DE ÖRGÜTÜMÜZLE AYNI YÖNDE, BUNLARI TEK TEK İLETTİK KENDİLERİNE

Bütün İzmir Milletvekili aday adaylarının kendileri için değerli olduğunu vurgulayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bütün aday adaylarımız birbirinden değerli ve kıymetli. Biz birtakım kriterler ve çerçeveler çizmiştik. Örgütün içinden gelen aday adayları, örgütte emeği olan, partinin çeşitli kademelerinde görev almış ve İzmir’de ikamet eden kişilere öncelik verilmesi yönünde örgütün talepleri vardı. Bizim de görüşlerimiz aynı yönde. Bunları tek tek ilettik kendilerine” şeklinde değerlendirme yaptı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.