Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Yücel: İzmir’de 30 artı bir ile tulum çıkaracağız

Deniz Yücel: İzmir’de 30 artı bir ile tulum çıkaracağız

Aday tanıtım toplantısında ilk konuşmayı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptı. Yücel, “ Millet İttifakı olarak İzmir’de 30 artı bir ile tulum çıkaracağız. Biz bunun sözünü genel başkanımıza buradan veriyoruz” dedi. Yücel'den CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na söz

  • Ege Postası
  • 17.02.2019 - 13:29

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Aday tanıtım toplantısında ilk konuşmayı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptı. 

DENİZ YÜCEL: İTHAL EDİLEN İSİMLERLE KARŞINIZA ÇIKMIYORUZ

Yücel, sözlerine, “Cumhuriyetin kalesi, demokrasinin ve hoşgörünün İzmir’e hoş geldiniz. Biz adaylarımıza sadece CHP adayları demiyoruz, İzmir’in belediye başkan adayları diyoruz. Çünkü emeğini İzmir için harcayan, ekmeğini İzmir’de kazanan, sokakları karış karış bilen insanlarla karşınıza çıkıyoruz. İthal edilen isimlerle karşınıza çıkmıyoruz” diye başladı.

YÜCEL: İZMİR’DEN TÜM TÜRKİYE’YE UMUT OLMAK İÇİN…

Aydın, demokrat, Atatürk sevdalısı, Cumhuriyet aşığıdır İzmir adayı demek. Burada Kuvay-i Milliye ruhu vardır. Kubilay’ın kahramanlığı vardır burada. Atatürk’ün ismi mücevher taşa yazılıdır. Dayanışma, birliktelik vardır. Kadınlar özgür dolaşır. Gençlerin muhalif duruşu vardır. Biz de İzmir’in bu güzel insanlarıyla 1 Nisan sabahı İzmir’den tüm Türkiye’ye umut olmak için yola çıktık.

YAPILAN PROJELERİN SATIR BAŞLARINI ANLATTI

İzmir’e hak ettiğini vermeyen, türlü türlü hakaret eden vle cezalandırmaya çalışan AKP iktidarına inat büyükşehir belediyemiz başta olmak üzere 22 belediyemizle İzmirlilere başarıyla hizmet ettik. AKP’nin tüm engellemelerine karşın Aziz Bey ile yapılamayacak işler yaptık. Ulaşım, kentsel dönüşüm, sosyal hizmet ve projelerde ülkeye örnek hizmetleri hayata geçirdik. Söz verip de yapmadığı raylı ulaşımda İzmir’i 180 km. demir ağlarla ördük. Tarımı ve hayvancılığı baltalayan, üreticiyi bitiren AKP'ye rağmen yerel üreticiyi koruyan, kooperatifleri destekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi yerelde kalkınmanın nasıl olacağını tüm Türkiye’ye göstermiştir. Birkaç örnek seçtik projelerimizden sadece.

YÜCEL: TANZİM SATIŞIN MİMARI İZMİR VE CHP’Lİ BELEDİYELERDİR

Bugünlerde her yerde tanzim satış konuşuluyor. Vatandaşın temel gıda, tüketim maddelerini düşük fiyata alabildiği herkesin kazandığı toplumcu belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisidir. Bir avuç yandaşa rant dağıtarak ayakta durmaya çalışan Erdoğan hükümeti bunu yeni bir şeymiş gibi sunuyor. Onun da başkenti İzmir ve mimarı CHP’li belediyelerdi. 1973 yılında Tansaş’ı kuran ve ülkeye örnek olan CHP’li İzmir belediyesidir. Amerika’yı yeniden keşfedenlerin İzmir’den ve CHP’den öğreneceği çok şey var. Hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz.

İZMİR’E HİZMET YARIŞINDAYIZ

İzmir’de hizmet yarışındayız. Kendimizle yarışıyoruz. Çünkü biz ne yaparsak yapalım insan odaklı yapıyoruz. Biz CHP’liyiz ve bundan onur ve gurur duyuyoruz. Ancak halka hizmet etmek kutsaldır. Orada parti ayrımı yapmayız. Rozetlerimizi çıkarırız çekmecemize koyarız ve kimseyi ötekileştirmeden herkesi bütün vatandaşlarımızı kucaklarız, eşit hizmet götürürüz. Bundan sonra da böyle çalışmaya devam edeceğiz.

BEKA SORUNU VARSA O DA ERDOĞAN VE YANDAŞLARININDIR

Yerel demokrasinin hayata geçmesini istiyoruz. Yandaş ve rant için değil halk için belediyecilik diyoruz. Birbirleriyle kardeşçe yaşayan insanların mutlu ve huzurlu yaşadığı kentler istiyoruz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek dedik, bunun sözünü verdik. Kültür, sanat, çevreci belediye, yerinde dönüşüm dedik. Ama onlar ne diyo? Faiz lobisi, bekaa sorunu diyor. Biz bekaa sorunun ne olduğunu biliyoruz. Birilerinin bekaa sorunu varsa o da Erdoğan ve yandaşlarınındır. Beka sorunu üzerinden oy devşirmelerine izin vermeyeceğiz. İnançlı insanlarımız üzerinden oy devşirmelerine izin vermeyeceğiz. Kentlerimize ve ülkemize sahip çıkacağız.

ADAYLAR AÇIKLANDIKTAN SONRA ADAYIMIZIN ETRAFINDA KENETLENİR

Yeni seçilecek belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. İktidar sahiplerinin anlamadığı bir şey var; CHP’de parti içinde demokrasi vardır. Herkes düşüncelerini özgürce dile getirir. Partimize zarar vermeden herkes kendini ifade eder. Ayrı fikirler olabilir bu bir zenginliktir. Adaylar açıklandıktan sonra adayımızın etrafında kenetlenir, partimizin ve adayımızın başarısı için fedakarca var gücümüzle çalışırız. Kutuplaştırma bizden uzak olur. Boşuna hak hukuk adalet demedik. Bu ülkenin dostluğa, hukuka, adalete, birlikte yaşamaya ihtiyacı var. İzmir’in hizmetinde olacağız.

30 ARTI BİR İLE TULUM ÇIKARACAĞIZ

Yerel demokrasinin tüm mekanizmalarını işleteceğiz. Eğitimi, vizyonu, duruşuyla sayın Tunç Soyer başta olmak üzere birbirinden değerli adaylarımızla ve Millet İttifakı olarak İzmir’de 30 artı bir ile tulum çıkaracağız. Biz bunun sözünü genel başkanımıza buradan veriyoruz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.