Dolar 32,5598
%0.06
Euro 34,8742
%0.13
Altın 2.439,970
%0.69
Bist-100 9.723,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Yücel de Tuncay Özkan’ın adamı mı'

Deniz Yücel de Tuncay Özkan’ın adamı mı'

CHP İzmir İl Başkan adayı olarak gösterilen Deniz Yücel’in, Başkan Kocaoğlu’nun ‘Dışarıdan gelip İzmir’i dizayn etmeye çalışanlar var. Utku benimle görüştü, iyi insan, iyi siyasetçi ancak ben ona Tuncay Özkan var diye destek vermiyorum’ dediği öte yandan Yücel'in de CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile sık sık bir araya geldiği, görüştüğü ve birlikte çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Bu durum akıllara ‘Utku Gümrükçü ve Deniz Yücel isimlerinin ikisi de mi Tuncay Özkan’ın adamı'’ sorusunu getirdi.

  • Ege Postası
  • 31.12.2017 - 13:16

EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe ve belediye başkanları ile milletvekilleriyle ‘üzerinde mutabık kalınacak ortak aday’ çıkarması çalışmaları sonunda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı için Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Deniz Yücel’i aday olarak göstermesine yönelik tepkiler sürüyor.

BAŞKAN KOCAOĞLU, UTKU’YA TUNCAY ÖZKAN VAR DİYE DESTEK VERMİYORUM DEMİŞTİ…

İzmir Büyükeşhir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dün gece meclis üyeleriyle yaptığı toplantıda ismi örgüt tarafından yeterince bilinmeyen ve tecrübesiz olduğu gerekçesiyle eleştirilen Deniz Yücel ismini neden önerdiğini ayrıntılarıyla açıklayan Başkan Kocaoğlu’nun, ismi İl Başkanlığı için geçen Utku Gümrükçü ile ilgili sarf ettiği “Utku geldi, benimle görüştü. İyi bir insan, iyi siyasetçi, ben ona ‘Tuncay Özkan var diye destek vermiyorum’’ sözlerinin ardından Yücel’in sosyal medya hesabından paylaştığı Tuncay Özkan’lı fotoğraflar örgütün kafasını karıştırdı.

GEÇEN KONGREDE İKİ İSİM KARŞI KARŞIYA GELDİ

Önceki il kongresinde il başkanlığı için Alaattin Yüksel'e destek vererek salona giren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İzmir Milletvekili Tuncay Özkan kongrede karşı karşıya gelmişti. Kongrede "atamayla gelenlerin İzmir'i dizyan etmelerine izin vermem" diyerek rest çeken Kocaoğlu'na vekil Özkan "Siz hangi ön seçimle geldiniz Başkanım" sözleri ile yanıt vermiş ve il kongresinde tansiyon yükselmişti. Kongreden sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu zaman zaman yaptığı toplantılarda Özkan'ı hedef alan açıklamalarda bulunmuş ve Özkan'a karşı olduğunu dile getirmişti. Dün Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda meclis üyeleri ile bir araya gelen Kocaoğlu "dışardan gelenlere İzmir'de siyaseti dizayn etmelerine izin vermeyeceğim" diyerek Özkan'ı üstü kapalı hedef almıştı.   

DENİZ YÜCEL’İN TUNCAY ÖZKAN'LI FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Başkan Kocaoğlu’nun CHP İzmir İl Başkanlığı için aday olarak tanıttığı ve 'kimsenin adamı değil' diye lanse ettiği Deniz Yücel’in sosyal medya hesabından da paylaştığı pek çok fotoğrafta CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile çekilmiş çok sayıda fotoğrafta yan yana bulunduğu ve birçok organizasyonda bir araya geldiği görüldü. Yücel'in bu paylaşımları İzmir delegasyonun kafasını karıştırırken, akıllara Özkan'ın adamı  Utku mu, yoksa Deniz m? sorusunu getirdi. 

Son paylaştığı fotoğraflardan birinde Deniz Yücel, "Parti Meclisi üyemiz sayın Tuncay Özkan ve Çiğli İlçe Başkanımız Utku Gümrükçü ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Bayındır İlçe Örgütü'nün düzenlemiş olduğu 'Umuda Yürüyüş' yemeğine katıldık..." ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.