Dolar 32,5633
%0.15
Euro 34,7062
%0.12
Altın 2.409,060
%-0.98
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican: Teşkilatın fotoğrafını çekiyorlar

Delican: Teşkilatın fotoğrafını çekiyorlar

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Koordinatörleri Mustafa Köse ve İshak Gazel ile İzmir'in ilçelerinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek "Teşkilatın fotoğrafını çekiyorlar" dedi. Koordinatörler teşkilatın fotoğrafını çekti

  • Ege Postası
  • 23.09.2017 - 14:06

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- AK Parti Genel Merkezi'nin henüz kongre takvimini göndermediği İzmir teşkilatı için görevlendirilen AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel çalışmalarına başladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican  yaklaşan ilçe kongreleri öncesi İzmir'in fotoğrafını çeken İl Koordinatörleri Köse ve Gazel'e çalışmalarında eşlik ettiğini söyledi. Gazel ve Köse'nin İlçe teşkilatların ziyaret ederek üyeler ve yönetimlerle diyalog kurduğunu ve teşkilatlarla tanıştığını belirten Başkan Delican "Son derece değerli iki kordinatörümüz kendileri de İl Başkanlığı görevini yürütmüş ve İle dair her konuda bilgiye sahip tecrübeli iki hukukçu koordinatörümüz buradaydı.  Geldiler. Partimizde tüm Teşkilatları  dolaşarak hem tanıştılar hem de teşkilatları değerlendirdiler. Genel durumla ilgili değerlendirmeler yapılıyor. Hem genel manada değerlendirdiler İzmir'i hem de İzmir fotoğrafı görüntülediler, teşkilatlarla tanıştılar. Sağ olsunlar. Bugün de tezkere olduğu için döndüler" dedi.

"MEMNUNUZ"

Dün İl Koordinaatörü İshak Gazel ile birlikte ilçe teşkilatlarını gezdiklerini belirten Delican "Teşkilat Başkanımızla birlikte değerlendirme yaptı. Biz teşkilatlarımızın, emek veren arkadaşlarımızın, koşturan mensuplarımızın bize olan teveccühlerini gittiğimizde yürekten sevgisini görmekten çok memnunuz. Gerçek AK Partililerin bu davaya gönül vermiş insanların nası bir araya geldiğini görmek bizi gerçek anlamda mutlu etti.  Onlar da gerekli çalışmalarını yapacaklar. İzmir'de kongre sürecimiz kısa sürede  başlayacak inşallah. Tarihler kısa sürede belli olacak. Sorunsuz bir delege seçimi süreci tamamladık" ifadelerini kullandı.

AK Parti'de koordinatör mesaisi başladı AK Parti İzmir’de revizyon başlıyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.