Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican o görevi Kalkan'a teslim etti

Delican o görevi Kalkan'a teslim etti

AK Parti İzmir'de 2015 yılında Teşkilat Başkanı olarak görev yaparken İl Başkanı Bülent Delican tarafından görevden alınan Yunus Kalkan, referandum süreci başlarken Delican tarafından Seçim İşleri Başkanlığına getirildi. Delican'dan 2 yıl önce görevden aldığı isme kritik sorumluluk

  • Ege Postası
  • 14.02.2017 - 12:32

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de sürpriz bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Bülent Delican, 2015 yılında Teşkilat Başkanlığı görevinden aldığı Yunus Kalkan'ı, referandum sürecinin startının verildiği süreçte Seçim İşleri Başkanı olarak görevlendirdi. 

Bu görevi daha önce Serdar Çiçekliyurt yürütüyordu. Çiçekliyurt'un hakimlik sınavını kazanması nedeniyle il yönetiminden ve partiden istifa ettiği öğrenildi. Aynı şekilde hakimlik sınavını kazanan Sema Cansu Bozkurt'un da yönetimden ve partiden istifa ettiği belirtildi.

HOTAR KONUŞURKEN UYUMUŞTU

İl teşkilatında yeniden aktif bir görev alan Yunus Kalkan, 2015 yılında genel seçim sürecinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar’ın İl SKM’ye yaptığı ziyarette Hotar konuşurken kafasını sandalyeye dayayarak uyuması sonrası teşkilat içinde tartışılmış, Delican tarafından daha sonra görevden alınmıştı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.