Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

Delican ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 yıl aradan sonra kurucusu olduğu AK Parti'nin başına 21 Mayıs'taki olağanüstü kongreyle yeniden geçecek. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ilçe başkanlarıyla kongre gündemli toplantı yaptı. AK Parti İzmir'de Delican ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 16.05.2017 - 13:40

EGE POSTASI - AK Parti'de 21 Mayıs'taki 3. olağanüstü kongre için hazırlıklarda sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 3 yıl aradan sonra yeniden partinin başına geçeceği kongrenin ana teması 'Yeni atılım dönemi' olacak. Kongrede demokrasi, değişim ve reform vurgusu yapılacak. Kongre Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

DELİCAN'IN DÖRDÜNCÜ KONGRESİ

AK Parti İzmir Teşkilatı'nda da gündem kongre...AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican için, 21. Mayıs'taki olağanüstü kongre, il başkanı olarak göreceği dördüncü büyük kongre olacak.

AK Parti'de daha önce gerçekleşen 7 büyük kongrenin üçünde İzmir İl Başkanı sıfatıyla yer alan ve oy kullanan Delican, ilk büyük kongresini o dönem Cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle Genel Başkanlığı bırakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerini Ahmet Davutoğlu'na bıraktığı olağanüstü kongreyle yaşamıştı. Yaklaşık 3 yıldır görevde olan Delican sırasıyla Eylül 2015 olağan ve Mayıs 2016'daki olağanüstü kongrelerinde de il başkanı olarak yer almıştı. Delican böylece partide kurucu genel başkan olan ve kendisini 2014'te göreve atayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partiden ayrılışını ve partiye yeniden dönüşünü bizzat yaşamış olacak.

ERKENDEN GİDİLECEK, ATKI TUTULACAK

Delican, ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Toplantının tek gündem maddesi pazar günkü olağanüstü kongre oldu. 

Delican, toplantıda ilçe başkanlarının fikir ve önerilerini de aldı. Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre toplantıda ilçelerden kaldırılacak otobüs sayıları belirlendi. İlçe başkanlarının kaldırılacak otobüslerde teşkilatla birlikte yer alması, Ankara'ya erkenden gidilmesi, yoğun katılım sağlanması, kongre salonunda İzmir Teşkilatı'nın en iyi şekilde temsil edilmesi ve salonda Recep Tayyip Erdoğan yazılı atkılar tutulması toplantıda kararlaştırıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.