Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

Delican ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara'daki il başkanları toplantısı dönüşü ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti İzmir'de Delican ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 13:59

EGE POSTASI - Referandumda Türkiye genelinde yüzde 51 ile 'evet' çıkmasına rağmen İzmir'de yüzde 31'de kalınması ve 30 ilçede de 'hayır' çıkması AK Parti İzmir Teşkilatı'nda moralleri bozmadı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara'daki il başkanları toplantısından döner dönmez ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Parti il başkanlığında gerçekleşen toplantıda Delican'ın teşkilata referandum sürecindeki özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi. 

Delican'ın İzmir sonuçlarına yönelik Genel Merkez'de herhangi bir memnuniyetsizlik olmadığını, teşkilatın alandaki çalışmalarının Ankara'da takdirle karşılaştığını söylediği ve "Sonuçların daha iyi olmasını beklerdik ancak moral bozacak bir durum yok. İzmir’de her üç kişiden bir kişinin evet dediğini unutmayalım" dediği öğrenildi.

Delican'ın İzmir'de hezimet yaşanmadığını, oyların düşmediğini ifade ettiği, kısa bir dinlenme sonrası aynı motivasyonla 2019'daki yerel ve genel seçimlere hazırlanmak için çalışmalara başlayacaklarını başkanlara söylediği öğrenildi. 

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Delican ve başkanların , YSK'nın mühürsüz oyları geçerli sayması dolayısıyla 'hayır'a destek verenlerin ilçelerde gerçekleştirebilecekleri eylemlere yönelik sokağa çıkılmaması, karşılık verilmemesi için teşkilatlara 'sağduyu' çağrısı yapılması yönünde görüş birliğine vardıkları belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.