Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dehşetin altından yasak aşk çıktı

Dehşetin altından yasak aşk çıktı

Uşak'ın Eşme ilçesinde büfeye silahla ateş edilmesi sonucu 1 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olan 2 saldırgan gözaltına alındı. Saldırganlar ile büfe sahipleri arasında yasak bir aşk ilişkisi nedeniyle uzun süredir husumet bulunduğu öğrenildi

  • Ege Postası
  • 25.08.2018 - 06:47

Eşme, Şehit Alibey Mahallesi, Vakkas Caddesi üzerinde bulunan Seher Büfe’ye 23 Ağustos 2018 günü akşam saat 20.15 sıralarında harekat halindeki bir otomobil içerisinden pompalı tüfekle ateş edildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ DE YARALANDI

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, saldırganlar otomobille kaçarken büfede müşteri olarak bulunan Hasan Çetin hayatını kaybederken, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça da yaralandı.

OLAYDA KULLANILAN OTOMOBİL BULUNDU

Uşak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayda kullanılan otomobil ile pompalı tüfeği ele geçirdi. Otomobilde yapılan incelemelerin ardından saldırganların kimliği tespit edildi.

POMPALI TÜFEKLİ SALDIRGANLAR YAKALANDI

Uşak polisinin düzenlediği operasyonda, olayda kullanılan otomobili kullandığı belirlenen Yüksel Y., olaydan 1 saat sonra gözaltına alındı. Pompalı silahla ateş açan Alim Ö.’de Denizli’de gizlendiği adresinde yakalandı.

YAŞAK AŞK ÇATIŞMASI

Saldırganlar ile büfe sahipleri arasında yasak bir aşk ilişkisi nedeniyle uzun süredir husumet bulunduğu öğrenildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Alim Ö. tutuklanırken, olay sırasında otomobili kullandığı belirlenen Yüksel Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.