Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dayanç Genel Başkanı ziyaret etti

Dayanç Genel Başkanı ziyaret etti

CHP’de sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Muharrem Dayanç, Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Dayanç projelerinin Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından takip edilmesinden gurur duyduğunu belirterek, “Sayın Genel Başkanım ülkesi, bölgesi ve yöresi için çalışan tüm siyasetçilere CHP'nin kapılarının açık olduğunun altını çizdi” dedi. Dayanç Genel Başkanı ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 13.01.2018 - 09:57

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden İzmirli siyasetçi Muharrem Dayanç partisinde Türkiye siyasetini gençleştirecek tüm çalışmalar için şartların müsait olduğunu söyledi. Genel Merkez’de yaptığı ziyaretle ilgili açıklama yapan Dayanç bugüne kadar yaptığı sosyal sorumluluk projelerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bilindiği ve takip edildiğini ifade etti.

Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Dayanç “İzmir'de 7 yıldır gerçekleştirdiğimiz tüm projelerin CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından biliniyor ve takip ediliyor olmasının verdiği gururla İzmir'e dönüyorum. Dinledikleri karşısında İzmir ile bu yıl ve 2019 ile ilgili umutlarının filizlendiğini söyleyen Sayın Genel Başkan’ım ülkesi bölgesi ve yöresi için çalışan tüm siyasetçilere CHP'nin kapılarının açık olduğunun altını çizdi” dedi.

Dayanç partisinde siyaset yapan gençler için sadece inanmak ve harekete geçmenin yeterli olduğunu belirterek “Siyasetin gençleşmesi,genç siyasilerin dinamizmi ve vizyonlarıyla geleceğin Türkiye'sini kurmaları için tüm şartlar müsait. Geriye sadece inanmak ve harekete geçmek kalıyor.Şubat ve Mart aylarında gerçekleştireceğimiz Biz Dünyayız projesini, fikirden platforma dönen faaliyetlerimizi tek tek dinleyen Sayın Genel Başkanın çalışma ofisinden yanımızda olduğunu bilerek ayrıldım.Geleceğin Türkiye'si CHP oldukça aydınlık olmaya devam edecek”  ifade etti.

(Fotoğraflar/ Haydar Koçak)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.