Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ’ın Suriye videosuna Youtube engeli

Dağ’ın Suriye videosuna Youtube engeli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın Suriye videosunu Youtube engelledi. Dağ, Türkiye’nin Suriye harekatına dair videosunun engellenmesinin kendisini engellemeyeceğini, Türkiye’nin haklılığını her mecrada anlatmayı sürdüreceklerini belirterek, Sezai Karakoç’un şiiriyle tepki gösterdi: “Biz sussak tarih susmayacak... Tarih sussa hakikat susmayacak…” AK Partili vekilin o videosuna engel

  • Ege Postası
  • 12.02.2018 - 13:29

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın bir süre önce açtığı Gayri Resmi Hesap adlı youtube kanalında yayınladığı ‘Türkiye neden Suriye’de'’ başlıklı videoya Youtube tarafından engelleme getirildi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, videosunun engellenmesinin birilerini rahatsız ettiğini vurgulayarak, Türkiye’nin haklılığını her mecrada anlatmayı sürdüreceğini açıkladı.

DAĞ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEPKİ GÖSTERDİ

Hamza Dağ, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Reynmen ile birlikte El-Bab’ta ‘Neden Türkiye Suriye’de’ başlıklı bir video çektik. Normal şartlarda trendlere girmesi gereken video, Youtube tarafından manuel olarak engellendi.

Bu videoda Türkiye’nin El-Bab’ı ihya etmek için yaptığı çalışmaları, bölgenin güvenliğine yaptığımız katkıyı, burayı tekrardan nasıl yaşanılabilir bir hale getirdiğimizi ve neden Afrin'deyiz sorusunun cevabını yaşananlar üzerinden anlatmaya çalıştık.

Bu video Youtube'u rahatsız etmiş olmalı ki izlenmesini engelleme yoluna gitmişlerdir. Tabi ki onların rahatsızlığı bizim doğru yolda olduğumuzun isbatıdır. Biz her mecrada ülkemizin haklı davasını anlatmaya devam edeceğiz.

Sezai Karakoç’un da dediği gibi;  Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak… Halbuki; Biz sussak tarih susmayacak... Tarih sussa hakikat susmayacak…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.