Dolar 32,5587
%0.06
Euro 34,9888
%0.46
Altın 2.420,060
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ'dan koronavirüs açıklaması: İzmir’deki hasta sayısı Türkiye ortalaması seviyesinde

Dağ'dan koronavirüs açıklaması: İzmir’deki hasta sayısı Türkiye ortalaması seviyesinde

Gazeteci Yılmaz Özdil’in İzmir’deki koronavirüs vakalarıyla ilgili açıklamalarına AK Parti cephesinden bir tepki daha geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Özdil'i sert sözlerle eleştirdi. Dağ'dan koronavirüs açıklaması ve Özdil'e yanıt

  • Ege Postası
  • 24.03.2020 - 20:48

EGEPOSTASI- Yılmaz Özdil, gazeteci Ruhat Mengi'nin YouTube kanalı Her Açıdan TV'ye konuk oldu. Özdil, burada İzmir'deki koronavirüs vakalarıyla ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Özdil, "Üzülerek söylemem gerekir ki bu meselede İstanbul'dan sonra şu anda en büyük darbeyi yemiş olan şehir İzmir. Buradaki rakamlar benim elimde var. İzmir'i yöneten, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere topluma bu rakamları açıklamak zorundalar. İnsanların alarm durumuna geçmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarından dolayı Özdil'e ilk olarak AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya tepki gösterdi. Kaya'nın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da Sözcü Gazetesi yazarı Özdil'e sosyal medyadan tepkisini dile getirdi.

Dağ açıklamasında "Kıymetli İzmirliler, Cem Uzan’ın eski trolü, çok ünlü düşünür Yozdil’in provokatif söylemlerini lütfen ciddiye almayalım. Böyle dönemlerde bu tarz etki ajanlar her türlü provokasyonu yapabiliyor. 

İzmir’deki Koronavirüs testi pozitif çıkan hasta sayısı Türkiye ortalaması seviyesindedir. Sizleri temin ederim ki bu iddialar asılsız ve gerçek dışıdır.

Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Lütfen, yetkililerin uyarılarını dikkate alalım. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayalım. Özveri ile çalışan sağlık personellerimizin ve halkımızın moralini bozmaya çalışan bu şarlatanlara prim vermeyelim" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.