Dolar 32,5706
%0.07
Euro 34,8842
%0.05
Altın 2.439,360
%0.38
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na jet yanıt: Gülerler buna...

Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na jet yanıt: Gülerler buna...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci'ye yönelik "ithal aday" eleştirilerine sosyal medyadan yanıt verdi. Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na jet yanıt

  • Ege Postası
  • 17.02.2019 - 17:05

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için sarf ettiği "Baktılar İzmir'den istedikleri gibi bir kişi çıkmıyor. Ne yaptılar, dışarıdan ithal aday getirdiler. İthal belediye başkanıyla devasa bir İzmir yönetilir m? İzmir'i yönetecek kişinin İzmir'in kültürüne sahip olması lazım. İzmir'i yönetecek kişinin, İzmirli olması lazım" sözlerine ilk tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi.

Dağ, Kılıçdaroğlu'nun Zeybekci için kullandığı "ithal aday" eleştirilerine sosyal medyadan yanıt verdi. 

Hamza Dağ, mesajında "İzmir’in ithal Vekili Kılıçdaroğlu ,bu toprakların evladı olan bir kişiyi ithal adaylıkla itham etmiş.Gülerler buna..." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.