Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ'a Bornova'da muhteşem karşılama!

Dağ'a Bornova'da muhteşem karşılama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmir Tramvayı (TRAM İZMİR) Konak hattında devam eden yapım çalışmalarından dolayı kent trafiğinin olumsuz etkilendiğini belirtti. İzmir programı kapsamında Bornova'da İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği'ni ziyaret eden Dağ, "Makedon bandosu" ve meşalelerle karşılandı. Dağ'a Bornova'da muhteşem karşılama

  • Ege Postası
  • 05.01.2018 - 07:01

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde gittiklerini belirterek, "O, dünyada bu ülkeye dair yapılan her operasyonun karşısında elif gibi dimdik oldu. Bu coğrafyada yapılan her operasyona karşıda yine Cumhurbaşkanımız, liderimiz, elif gibi dimdik durdu." dedi.

İzmir programı kapsamında Bornova'da İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği'ni ziyaret eden Dağ, "Makedon bandosu" ve meşalelerle karşılandı.

Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın çok önemli bir siyaset adamı olduğunu, onun izinde bir saniye bile eğilmediklerini söyledi.

Erdoğan'nın hem dünya hem de Türkiye için önemli anlarda önemli kararlar aldığını belirten Dağ, "Onun izinde gittik. O, dünyada bu ülkeye dair yapılan her operasyonun karşısında elif gibi dimdik oldu. Bu coğrafyada yapılan her operasyona karşıda yine Cumhurbaşkanımız, liderimiz, elif gibi dimdik durdu. Biz de onun yanında saf tutarak bu dimdik durmamın yanında her zaman için var olduk." dedi.

Dağ, ülkede her türlü operasyon yapmaya çalışanların cevaplarını en güzel şekilde aldığını belirterek, şunları kaydetti: 

"15 Temmuz'da aldılar, en son Kudüs meselesinde aldılar. Kudüs meselesinde dünyaya resmen hem ders verdik, hem de bu ülkenin sadece bölgesel bir güç değil, dünya lideri olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan'nın bir dünya lideri olduğunu tüm dünya görmüş oldu. Önceden Edirne'den Kars'a diyorduk. Yine Edirne'den Kars'a ama bugün Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Venezuela Devlet Başkanı da arkasında duruyor, Çin Devlet Başkanı da arkasında duruyor. Bu sayede ABD'nin almış olduğu karar 128'e karşı 8 oyla yerle bir oldu."

2019'da yapılacak seçimlerin önemine değinen Dağ, teşkilat olarak hem İzmir'de hem de Türkiye genelinde gece gündüz demeden, canla başla yılmadan, yorulmadan çalışacaklarının altını çizdi.

"Konak tramvayından yol yakınken vazgeçilmeli"

İzmir Büyükşehir Belediyesinin İller Bankasından en çok pay alan ikinci büyükşehir belediyesi olduğunu vurgulayan Dağ, bu konuda birileri tarafından yanlış bilgiler verildiğini, İzmirlilere bu konuda doğru bilgiler vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Dağ, İzmir Tramvayı (TRAM İZMİR) Konak hattında devam eden yapım çalışmalarından dolayı kent trafiğinin olumsuz etkilendiğini belirtti.

Karşıyaka'daki tramvay hattının çalışmaya başlamasıyla hem orada yaşayan vatandaşların hem de esnafın mağduriyet yaşamaya başladığını söyleyen Dağ, "Bu işin doğru olmadığını hep birlikte gördük. Aynı şeyi ısrarla trafiğin daha da yoğun olduğu Alsancak'ta uygulamaya çalışmak, bence akılla izanla anlatılacak bir şey değil. Bundan yol yakınken dönülmesini tavsiye ediyoruz. Eğer dönülmezse biz inşallah 2019'dan sonra nasıl dönüleceğini gayet iyi bir şekilde göstereceğiz." şeklinde konuştu.

"CHP'li belediyeler ortak bir çözüm bulamıyor"

Dağ, mahkemenin verdiği kararın ardından Bayraklı Belediyesinin kapatma kararı verdiği Özkanlar Pazarı ile ilgili görevleri olmamasına rağmen esnaftan gelen talep üzerine pazarın Bornova viyadükleri altında kurulabilmesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşüp izin aldıklarını dile ğetirdi.

Bornova Belediyesinin ilçe sınırında bulunan viyadüklerin altında pazarın kurulmasına olumlu bakmadığını vurgulayan Dağ, CHP'li Bornova ve Bayraklı belediyelerinin anlaşıp ortak bir çözüm bulamamasından dolayı esnafın mağdur olduğunu sözlerine ekledi.

İzmirli Evlad-ı Fatihanlar Derneği Başkanı Kamber Eren Vardar ise genç siyasetçi Dağ'ı genel başkan yardımcısı görevine getirdiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin de 2019 seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını, hedeflerinin Bornova ve İzmir Büyükşehir Belediyesini kazanmak olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.