Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cüneyt Oğuz neden aday olduğunu açıkladı

Cüneyt Oğuz neden aday olduğunu açıkladı

CHP İzmir İl Kongresi öncesi sürpriz bir kararla adaylığını açıklayan İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz gerekçelerini açıkladı. Cüneyt Oğuz neden aday olduğunu açıkladı

  • Ege Postası
  • 03.02.2020 - 12:01

EGEPOSTASI – CHP İzmir’de gözler 8 Şubat’ta yapılacak il kongresinde. Mavi liste hareketinin aday göstermekten vazgeçmesi sonrası uzlaşı adayıyla gerçekleşmesi beklenen il kongresi öncesi sürpriz bir kararla adaylığını açıklayan İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz gerekçelerini anlattı.

‘İzmir’de daha güçlü bir il yönetimi için adayım’ diyen Cüneyt Oğuz’un açıklaması şöyle:

“CHP’mizin İzmir özelinde daha büyük hedeflerle İktidar yürüyüşüne katkısını yükseltmek için Adayım.İki yıldır il başkan yardımcısı olarak aktif çalışmalarımla otuz ilçede  örgütü yakından tanıdım, seçim dönemleri dışında da iletişim halinde olmaya özen gösterdim. İzmir il örgütünden edindiğim  izlenimler nedeniyle tabandan gelen talepleri değerlendirerek, örgütten gelen seslere kulak vererek aday olma kararı verdim. Daha iyisinin mümkün olduğunu bilerek yola çıkıyorum. Adaylıktaki tek iddiam CHP’sinin İzmir’de hak ettiği noktaya gelmesi. Kavgamızın iktidara karşı olduğunu unutmadan parti başarısının ana hareket noktamız olduğu fikirlerin daha iyiye ulaşmak için tartışıldığı bir İl yönetimi ortaya koymak için bu onurlu göreve talip oluyorum.

Ulu Önderimiz  Mustafa Kemal Atatürk’e kayıtsız şartsız bağlı bir birey olarak; büyük CHP Ailesi’nin bir üyesi olarak demokratik hakkımı kullanıyor ve CHP İzmir İl Kongremiz için saygıdeğer delegasyonumuza bir seçenek sunuyor ,  bir adım öne çıkıyor ve  kendimi  CHP İzmir İl delegasyonumuzun iradesine  emanet ediyorum.

İzmir CHP kamuoyuna ve kıymetli delegasyonumuza saygıyla duyuruyorum. Yaşasın CHP! Yaşasın Tek Adam rejimine karşı iktidar yürüyüşümüz! Yaşasın çağdaş uygarlık yolunda laik demokratik Türkiye yürüyüşümüz!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.