Dolar 32,5674
%0.17
Euro 34,7084
%0.13
Altın 2.411,100
%-0.89
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşuyor.

  • Ege Postası
  • 20.01.2019 - 15:42

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları açıklamadan önce salon dışında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Güvenlik soruşturmalarını gerek Milli İstihbarat gerek Emniyet İstihbarat tepeden tırnağa hepsini inceledik. Tabi benim dışarıdan benim gönüldaşlarımın bildikleri var bilmedikleri var, bizim bildiklerimiz var sizin bilmedikleriniz var. Onun için de her şeyi tabi kalkıp seslendirerek konuşamayız.

Eğer Ordu'da bir şeyler olduysa, bazı şeylere müdahale edildiyse herhalde bunun sebeplerini de anlıyor olmalısınız.

Bu seçimde bizler Ordu'da adeta yeniden bir dirilişi ortaya koymak istiyoruz. Birçok şeyler oldu heyelanlar vs. Hükümetimiz anında orada oldu. Bizler 21,5 kat trilyon Ordu'ya yatırım yaptık. Her türlü destekleri verdik. Üniversitesiyle, hastanesiyle her şeyiyle. Bunları vermeye devam edeceğiz.

Geçen seçimdeki rekoru kırmanız durumunda bizleri çok memnun edeceksiniz. Ordu şanına yakışanı geçen seçimde yaptı, bu seçimde de yapacağına inanıyorum"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.