Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da operasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da operasyon mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi. Erdoğan, terörle mücadeleye değinerek, "Irak ve Suriye'deki belli bölgeler, terör yuvaları durumunda. Buradan yönelen tehditleri sınırların içinde değil, kaynağında bertaraf etmek durumundayız. Birilerinden izin almak durumunda da değiliz. Kandil'de, Sincar'daki bu bölgeleri hukuken egemen olduğu ülkeler çözmezse biz buraları yerle bir ederiz" dedi. Öte yandan Soma'daki kazada hayatını kaybeden madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun teslimi olduğunu ifade etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da operasyon mesajı

  • Ege Postası
  • 03.11.2017 - 15:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Manisa Selendi’den şehit özel harekat Ahmet Alp Taşdemir bu sabah Diyarbakır’da şehit oldu. Fakat kanlarını yerde koymadık. 9 kaybımız oldu 2 günde ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik. Bugün aldığım haberler çok daha farklı. Gerek İHA’lar SİH’lar F-16’lar oralardaki operasyonlara devam ediyorlar. Terörle mücadelede bugüne kadar yemedikleri darbenin çok daha fazlasını yiyecekler" dedi. Operasyon için birilerinden izin almak durumunda olmadıklarını belirten Erdoğan, "Kandil’de ve Sincar’daki sorunu oradaki otorite çözmezse biz buraları yerle bir ederiz. Bizim için teröristlerin yanındaki herkes teröristtir. Bugüne kadar müttefiklik stratejik ortak diyerek bizi oyaladıklarını sananlara son sözümüz budur" diye konuştu.

Manisa'da düzenlenen toplu açılış töreni için İzmir'e hava yoluyla gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve AK Parti heyeti karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında tören için bulunan askerleri selamladıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Manisa'ya geçti. Manisa'da ilk olarak valiliği ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yürüyerek cuma namazını kılmak için Hatuniye Camii'ne geçti. Namazdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenleri için Cumhuriyet Meydanı'na geçti. Tören için hazırlanan protokolün ön sıralarında bakan ve milletvekillerinin yanı sıra TBMM eski Başkanı Bülent Arınç da yer aldı. 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma'da yaşanan maden kazasında can veren işçilerin yakınlarının bir bölümü de yine protokol sıralarında oturtuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı alanın çevresinde, posterlerinin yanı sıra Atatürk resimleri, Türk bayrağı ile 'Dik dur eğilme, Manisa seninle', 'Hedefin hedefimiz, yolun yolumuzdur' pankartları asıldı.

Konuşmalar sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanına gelen yaşlı çifte Kuran'dan surelerin ve duaların yer aldığı kitap hediye etti. Çiftle uzun süre sohbet eden Erdoğan, konuşmasından sonra Bülent Arınç'ı da tebrik etti, elini sıktı. Ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şehzadeler diyarı Manisa' diyerek halkı selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16 Nisan'da halk oylamasından yüzde 46 üzerinde 'Evet' oyu çıktı. Biliyorum ki Manisa'nın hakkı bu değil. Demek ki sizlere kendimizi yeteri kadar anlatamadık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu eksiklerimizi gidererek Manisalı kardeşlerimizin gönlünde çok daha fazla yer edineceğimize inanıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa’da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Buradan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Burada bir acıyı da özellikle ifade etmek istiyorum. Manisa Selendi’den şehit özel harekat Ahmet Alp Taşdemir bu sabah Diyarbakır’da şehit oldu. Fakat kanlarını yerde koymadık. 9 kaybımız oldu 2 günde ama 55 teröristi etkisiz hale getirdik. Bugün aldığım haberler çok daha farklı. Gerek İHA’lar SİH’lar F-16’lar oralardaki operasyonlara devam ediyorlar. Terörle mücadelede bugüne kadar yemedikleri darbenin çok daha fazlasını yiyecekler."

KANDİL VE SİNCAR MESAJI

Ölürken bile gülen yiğitlerimiz müsterih olsunlar. Bunu gerek genelkurmay başkanım içişleri bakanım kuvvet komutanlarım hepsi Hakkari’deler bütün bu olanlar sebebiyle bölgeyi dolaşıyorlar. Her an nerede ne var anında üzerine üzerine gidiyoruz gideceğiz. İleri teknoloji ürünü araçlarla terörle mücadele yöntemimizi baştan başa değiştirdik. Buradan bir kez daha ilan ediyorum bizim için ülkemizin bekasından önemli başka hiçbir şey yoktur. Terör örgütlerini evlatlarımızın canı ve kanı pahasına durdurmak mecburiyetinde değiliz. Teröristler neredeyse gidip orada tepelerine binmek bizim en doğal hakkımızdır. Terör tehditlerini sınırlarımızın dışında bertaraf etmek durumundayız. Birilerinden izin almak durumunda değiliz. Kandil’de ve Sincar’daki sorunu oradaki otorite çözmezse biz buraları yerle bir ederiz.

TERÖRİSTİN YANINDAKİ HERKES TERÖRİST..

Bizim için teröristlerin yanındaki herkes teröristtir. Bugüne kadar müttefiklik stratejik ortak diyerek bizi oyaladıklarını sananlara son sözümüz budur. Biz tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz bu böyle biline. Başarıyla sürdürdüğümüz operasyonları her an diğer bölgelere yayabiliriz.

EY AVRUPA MÜLTECİ ÇOCUKLARIN HESABINI VER

Bizim için başkalarının ne dediği değil kendi bekamız için neye ihtiyacımız olduğu önemlidir. Ey Avrupa sen PKK’ya, FETÖ’ye, DHKP-C’ye, DEAŞ’a destek vermeyi bırak da Avrupa’da kaybolan on binlerce mülteci çocuğun hesabını ver. Sadece Almanya’da 8 bin çocuk kaybolmuştur. Bu çocukların akıbeti bilinmemekle birlikte çoğunun suç şebekelerinin kurbanı olduğu tahmin ediliyor. Kayıp çocuklar konusunda dişe dokunur hiçbir çalışma yapama korumaya alarak demokrasiye hizmet ettiklerini söylüyorlar.

EKONOMİDEN SEVİNDİRİCİ HABER ALMAYA DEVAM EDİYORUZ

Dün Ankara’da çok önem verdiğim bir projenin imza törenini gerçekleştirdik. Yıllardır yaptığım çağrılar nihayet karşılığını buldu. Kendilerini burada bir kez daha teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Ekonomide sevindirici haberler almaya devam ediyoruz. Borsamız rekor üzerine rekor giriyor. İhracatta son 10 yılın rekoru kırıldı. Merkez Bankası’ndaki döviz rezervi de artıyor yükseliyor. Dünkü rakam 117 milyar dolar seviyesine ulaştı.  Kredi kuruluşları atıyorlar. Ben ne diyorum bu rakamlar siyasi diyorum. Biz güçlüyüz güçlü. Yükseliyoruz biz. İstihdamda sadece bu yıl 1 milyon 300 bine yakın ilave istihdam sağladık. İşsizlik rakamlarının çift hanede olmasının sebebi iş gücüne katılan gençlerin ve hanımların sayısını yüksek olmasıdır. İnşallah işsizlik sayısını tek haneye indireceğiz."

İHRACATTA SON 10 YILIN REKORU KIRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün "Türkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu Tanıtım Toplantısı"nı gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, yıllardır yaptığı çağrıların nihayet karşılığını bulduğunu ve yerli otomobil üretimi için 5 firmanın ortak bir girişim grubu kurduğunu anımsattı. 

Firmalara teşekkür ve başarı dileklerini ileten Erdoğan, ekonomide de üst üste sevindirici haberler aldıklarını söyledi.

Borsanın rekor üstüne rekor kırdığını, dün 113 bini geçerek yeni bir rekora ulaştığını aktaran Erdoğan, şöyle konuştu: 

"İhracatta ekim ayında ulaşılan yüzde 15,6'lık artış oranıyla son 10 yılın rekoru kırıldı. Ekim ayı ihracatı 13,5 milyar dolar. Yıllık ihracat 154 milyar doları aştı. İnşallah orada da rekor devam edecek. Merkez Bankasındaki döviz rezervi de yükseliyor. Başbakanlığım döneminde bir ara 138 milyar dolara kadar çıktı, düştü. Şimdi tekrar tırmanışta ve dünkü rakam 117 milyar dolar seviyesine ulaştı. İnşallah daha da yükseleceğiz, daha güçleneceğiz. Bu millete bu yakışır, onun için yükseleceğiz."

Büyümede yılın ilk yarısında yüzde 5'in üzerinde bir başarı elde ettiklerini aktaran Erdoğan, üçüncü çeyrek rakamının açıklanmasıyla bu oranın çok daha yükseldiğinin görüleceğini bildirdi.

"İyiyiz, çalışıyoruz, koşuyoruz, koşturuyoruz." diyen Erdoğan, "Kredi kuruluşları atıyorlar, 'Düştü' diyorlar, bilmem ne. Ben ne diyorum, bu rakamlar siyasi, biz güçlüyüz, güçlü." ifadelerini kullandı. 

Sadece bu yıl 1 milyon 300 bine yakın ilave istihdam sağladıklarını vurgulayan Erdoğan, işsizliğin hala çift haneli rakamlarda olmasının, iş gücüne katılan genç ve kadın sayısının yüksekliğinden kaynaklandığına işaret etti.

Erdoğan, "Ekonomideki iyiye gidişin ve istihdama yönelik teşviklerin yardımıyla işsizlik oranını kısa sürede tek haneli rakamlara indireceğiz." değerlendirmesini yaptı. 

Türkiye'nin, dünyanın en büyük projelerini hayata geçiren ülkelerin başında geldiğini vurgulayan Erdoğan, 2023 hedefleri doğrultusunda attıkları her adımda, büyümeden istihdama, tüm sorunları birer birer geride bırakacaklarını söyledi.  

Manisa'ya elleri boş gelmediğini ifade eden Erdoğan, çeşitli kamu ve özel sektör kuruluşlarına ait, toplam yatırım bedeli 1 milyar 44 milyon lira olan 40 kalem ayrı eser ve hizmetin toplu açılış törenini gerçekleştirdiklerini hatırlattı. 

Açılışını yapacakları yatırımlardan birinin Türkerler firması tarafından Alaşehir'de inşa edilen, her biri 24 megavat gücündeki iki ayrı jeotermal elektrik santrali olduğunu belirten Erdoğan, resmi açılışını yapacakları ve yatırım tutarı 740 milyon lira olan bu santrallerle Türkiye'nin jeotermal kurulu gücünü 992 megavata çıkarmış olduklarını ifade etti. 

SOMA'DAKİ ŞEHİT MADENCİLERİN AİLELERİNE 301 KONUT

Firmaya tebriklerini ileten Erdoğan, açılış listesindeki bir başka yatırımın da Soma'daki kazada hayatını kaybeden madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun teslimi olduğunu ifade etti. 

Erdoğan, Soma'daki maden kazasında şehit olan madencilere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. 

Maden kazasının hemen ardından devletin ilgili kurumları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının harekete geçerek madencilerin geride bıraktıkları ailelerine sahip çıktıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD koordinasyonunda her madencinin yakınlarının her birine bugüne kadar 176 bin lira nakdi yardım yapıldığını, şehit yakınlarından birine kamuda istihdam hakkı tanındığını, çocuklarına da eğitimleri için Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda çeşitli vakıflarca burs bağlandığını anımsattı. 

Erdoğan, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi tarafından inşa edilen 301 konutun da tamamlandığını belirterek çok yakında bunların kuralarının da çekileceği müjdesini verdi.

Okulu, camisi ve diğer sosyal birimleriyle bu konutları Soma şehitlerinin ailelerine kazandıran Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'i tebrik eden Erdoğan, "Yitirdiğimiz canları elbette geri getiremeyiz ama onların bize emanetleri olan ailelerine sahip çıkmak için elimizden gelen her şeyi yaptık, yapıyoruz." dedi.

BU ŞAHADET BU OYUNA GELMEZ

Erdoğan, özellikle aşırı sol grupların istismarla aileleri tahrik ettiğini ifade ederek, "Aileler üzerinde oyun oynuyorlar ve bunların kimler olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bu oyunu, lütfen, şehit ailelerimizin bozması lazım. Çünkü bu, şahadet; bu, oyuna gelmez." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan eserler arasında 195 derslik, mesleki ve teknik eğitim lisesi ek hizmet binaları, pansiyonlar, spor salonları, zihinsel engelliler korumalı iş yeri yaşam merkezi, Celal Bayar Üniversitesinin fakülte ve enstitü binaları, üniversite personeli için yaptırılan 319 konut ile diğer bakanlıklar ile belediyelere ait çeşitli yatırımların yer aldığını aktardı. 

Eser ve hizmetlerin Manisa'ya ve ülkeye hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, emeği geçenleri tebrik etti.

Zorlu Holding'in Manisa'da yaptığı Vestel Tesisleri'ni ziyaret edeceğini, akıllı telefon ve tablet fabrikası ile Meta Nikel Kobalt Tesisleri'nin de resmi açılışlarının yapılacağını dile getiren Erdoğan, Türkiye'nin otomobili projesinde de yer alan Zorlu Holding'in elektronik alanında bu şehirde kurduğu tesisten dünyanın dört bir yanına ihracat yaptığını anlattı.

"Yerli otomobilin elektrikli olarak tasarlanacağı günler de inşallah yakın." diyen Erdoğan, elektrikli otomobilin çalışmasını da yapacaklarını bildirdi.

Zorlu Holding'in Türkiye'nin en önemli kobalt ve nikel tesislerinin sahibi olduğunu, ayrıca akıllı telefon ve tablet fabrikasının da ülke için önemli bir açılımı ifade ettiğini dile getiren Erdoğan, "Dolayısıyla Zorlu'nun bu projede yer alması, hem elektronik hem de madencilik alanındaki birikimleri ve yatırımları bakımından gayet isabetli olmuştur." dedi.

Manisa'yı bugüne kadar, yatırımlar yanında devam eden projelerle de 2023'ün Türkiye'sine hazırladıklarını dile getiren Erdoğan, ulaşımda ve sağlıkta süren yatırımların, şehri bambaşka bir yere taşıyacağını söyledi.

İnşaatları süren Manisa Şehir Hastanesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi ile Salihli Devlet Hastanesinin, şehri bölgenin en önemli sağlık merkezi haline getireceğinin altını çizen Erdoğan, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun aynı zamanda Manisa'nın da otoyolu olduğunu, gelecek yıl hizmete girecek bu otoyolla birlikte Manisa'nın çehresinin değişeceğini söyledi.

Manisa-İzmir yolu için büyük öneme sahip olan 6,5 kilometre uzunluğundaki Sabuncubeli Tüneli'nde ışığın eylül ayında görüldüğünü dile getiren Erdoğan, Ankara-Manisa arasını 3 saate düşürecek hızlı tren hattının inşaatının da sürdüğünü belirterek, "Manisa'ya bir de şanına yakışır bir hızlı tren garı kazandırmamız gerekiyor." dedi.

Şehir merkezinde kullanılan doğal gazın diğer ilçelere de götürülmesi için çalışıldığını belirten Erdoğan, yapılan, yapılmakta olan, yapılması gereken daha çok işin bulunduğuna dikkati çekerek 2019 seçimlerinin bu bakımdan ülkenin gelecek çeyrek asrını, yarım asrını biçimlendirecek öneme sahip olduğunu, Manisa'nın burada tercihini büyük ve güçlü Türkiye'den yana kullanacağına inandığını ifade etti.

'GİT YAT AŞAĞI YA GİT YAT AŞAĞI'

Türkiye'deki atılımların konuşulması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ı eleştirerek şunları kaydetti:

Kalkıp Tayyip Erdoğan ile ilgili diktatör, faşist diktatör... Ya git yat aşağı. Yani şahsıma bu lafı eden kişi, affedersin kendisini vurdular ve ben 'geçmiş olsun' diye kendisini arıyorum. Düşünebiliyor musunu? Ya diktatör kalkıp da seni arar mı b? Ben seni arıyorum, bu bir insaniliktir, bu bir merhamettir, rahmet duygusudur. Ama bu yok, bunlarda bu yok.

Bunların bu ülkede dikili ağacı yok. Siyasetçilerimizin, iş dünyamızın, akademisyenlerimizin, medyamızın ülkeye ve millete söyleyecek sözü olan herkesin bu konuları tartışması, fikir üretmesi, proje ortaya koyması lazım."

"SEN KENDİ PARTİNİN İÇİNE BAK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin ise Erdoğan, şunları söyledi:

"Partimizin kalkıp da bazı belediye başkanlarının istifaen ayrılmaları vesaireleriyle ilgili konuşuyorsun. Sana n? Sen kendi partinin içine bak. Yani bizim partimizin kendi içindeki şu anda uygulamış olduğu strateji, taktik, bunların hiçbirisi seni ilgilendirmez. Sen kendine bak. Bunca yıldır partinin başındasın, kazandığın bir tane seçim var mı önce onu söyl? Batı'da adam bir seçim kaybettiği zaman çekip gidiyor. Sen 9 tane seçim kaybettin, hala ordasın. Ha biz mutluyuz. Niye mutluyu? Böyle başarısız, aşırı derecede gol yiyen bir kaleci olduğu zaman zaten önemli değil. Onun için biz yolumuza devam ediyoruz, çalışacağız, hiç endişe etmeyin."

Erdoğan, ülkenin geçmişte kısır çekişmelerin, vizyonsuz devlet ve siyaset yönetiminin hesapsız, kitapsız atılan adımların bedelini ağır bir şekilde ödediğini ifade etti.

Artık hiç kimsenin milletin karşısında böyle bir üslup ve tutumla çıkmaması gerektiğine işaret eden Erdoğan, "Biz sorumluluklarımızın farkındayız, işte burada olduğu gibi. İş dünyamız da sorumlulukların farkında." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Erdoğan'a 2003 yılında Vestel fabrikasını ziyaretinde birlikte çekildikleri bir fotoğrafı hediye etti.

TÖRENDEN NOTLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından toplu açılış törenine geçildi. Erdoğan, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Soma'da maden faciasında şehit olan işçilerin aileleri için yapılan konutlardan 10'unun anahtarını ailelere teslim etti.

Daha sonra toplu açılış töreni için iki bölgeye telekonferans yöntemiyle bağlantı kuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk bağlantı yeri olan Soma'da bulunan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'a "Recep Bey, bizleri duyuyor musunuz'" diye seslendi. Akdağ'ın "Sayın Başbakanım sizleri işitiyoruz." diye karşılık vermesi üzerine Erdoğan, "Recep Bey, sen eski dönemde kaldın ama." dedi. Akdağ, bunun üzerine, "Sizinle 10 seneyi aşkın çalışınca, bağışlayın, arada böyle oluyor Sayın Cumhurbaşkanım." ifadesini kullandı.

Konutlara ilişkin görüntülerin ekrana verilmesi üzerine Erdoğan, bunların dışında Soma Meydanı'nda da güzel bir park yapacaklarını söyledi. Erdoğan, Doğuş Grubu'na teşekkürlerini ileterek, "Okuluyla, camisiyle, oyun parklarıyla inşallah tüm Soma’daki yavrularımıza hayırlı olsun." dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdağ, konuşmasında, "Zatıalinizin hassasiyeti, insanımıza olan sevgisi, saygısının bir nişanesini burada görüyoruz. Talimatlarınızla Doğuş Holding’in burada Soma maden şehitlerimizle ilgili olarak yaptırdığı 301 konutun teslim törenindeyiz." diye konuştu.

5 konutun ise burada çalışacak personel için yapıldığını söyleyen Akdağ, "Bütün sosyal donatı alanlarıyla burada mükemmel bir yerleşim alanı oluşturulmuş durumda." dedi.

Akdağ, şehit aileleri adına da teşekkürlerini iletti. Erdoğan, "Allah hayırlısıyla güle güle oturmayı nasip etsin." temennisinde bulundu.

Alaşehir'de Türkerler Holding'e ait jeotermik santrali açılış törenine de canlı bağlantı yapıldı. Santrale ait görüntülerin ekrana verilmesi üzerine Erdoğan, "Her şeyi değerlendiriyoruz, görüyorsunuz. İşte bunlar, yer altı suları enerjiye dönüşüyor ve bunlar yenilenebilir enerji olarak inşallah kirli havadan da bizi kurtarıyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, daha sonra yapımı tamamlanan eserlerin açılışını gerçekleştirdi.

Tören alanında "İhaneti unutmayacağız, hainleri affetmeyeceğiz", "Dik dur eğilme, Manisa seninle", "Hedefin hedefimizdir, yolun yolumuzdur" yazılı pankartlar dikkati çekti.

Konuşması öncesi yanına gelen bir çocuğa oyuncak hediye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir çift ile de uzun süre sohbet etti. Terörle mücadelede verilen şehitler dolayısıyla tören boyunca müzik çalınmadı.

Törende Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, bölge milletvekilleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de hazır bulundu.

İZMİR'DE KARŞILAMA TÖRENİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa'daki toplu açılış törenine geçmek için havayoluyla İzmir'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes Havalimanı’nda İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekilleri ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında tören için bulunan askerleri selamladıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Manisa'ya geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.