Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhur İttifakı'nda kriz

Cumhur İttifakı'nda kriz

Aliağa'da MHP listelerinden seçime giren AK Partili dört meclis üyesi, her iki partiden de istifa edip bağımsız kaldı. Hem AK Parti'den hem MHP'den ayrıldılar

  • Ege Postası
  • 10.07.2019 - 17:56

EGEPOSTASI- İzmir'in Aliağa ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerine MHP listesinden katılan AK Partili dört meclis üyesi, AK Parti'nin kendilerine baskı yaptığını iddia ederek ilginç bir tavır sergiledi.

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin kendilerine baskı yaptığını iddia eden Serhat Aras, Ferhat Lek, Eda Kılıç ve İbrahim Halil Özer, hem MHP'den hem AK Parti'den istifa edip bağımsız kaldı.

4 isim paylaştıkları istifa dilekçesinde; AK Parti kurulduğu günden bu yana çeşitli kademelerinde hizmet verdiklerini, ancak seçimler sonrası AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin kendilerine karşı zorlayıcı, sinirli, baskıcı ve ayrıştırmacı bir tavır sergilediğini öne sürdü. İstifacılar, "Bu nedenle AK Parti üyeliğinden, MHP Aliağa belediye başkan yardımcılığından ve MHP'den istifa edip bağımsız meclis üyeleri olarak yolumuza devam etme kararı aldık" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.