Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çöp toplama tartışmasında Bucalıya hakaret: 'Hayvan, gerizekalı mahluk'

Çöp toplama tartışmasında Bucalıya hakaret: 'Hayvan, gerizekalı mahluk'

CHP'nin önceki dönem il başkan yardımcılarından Pınar Çırçır'ın bir sosyal paylaşım sitesindeki fotoğrafa yaptığı yorumda 'Hayvan, gerizekalı mahluk' kelimelerini kullanması büyük tepki çekti.

  • Ege Postası
  • 19.05.2020 - 11:21

EGEPOSTASI - Bir sosyal medya paylaşım sitesinde Buca Menderes Caddesi'ndeki fotoğraf AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi. Fotoğraftaki çöp konteynerinin yanına çöp koyulması sonrası 'Buca Belediyesi nerede'' tartışmalarının altına yorum yapan CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Pınar Çırçır, “Neden bu duruma belediyeye çağrı yapıyorsunuz anlamış değilim. O çöpleri orada çöp kutusu ve konteynır varken yere atan hayvan nerede acab? Temizlikte çalışan emekçi insanlar bu pandemi döneminde gece gündüz Buca’nın her köşesinde temizliği, dezenfektanı canla başla yapmakta. Orada son model gömme konteynır var. O çöpü oraya atan gerizekalı mahluğu bulun. Yaptığı pisliği temizlesin” ifadelerini kullandı. 

'İNSAN OLAMAZ ZATEN'

Çırçır ayrıca, “Kimse kusura bakmasın. Temizlik işleri, çöp toplama araçları her dakika sokakta gezecek değil.  O çöpü oraya atıyorlarsa ben de her hakareti ederim. Çöp kutusunun olduğu yerde içine atmak yerine yanına çöp bırakan insan olamaz zaten. Hayvanın tekidir” açıklaması yaptı.

'KİMZE HEMŞERİLERİMİZE GERİZEKALI MAHLUK DİYE İTHAMDA BULUNAMAZ'

CHP'li Çırçır’ın hakaretlerine pek çok tepki gösterirken AK Parti Buca Belediyesi Grup Başkan Vekili İzzet Pilgir de, “Yapmış olduğunuz yorumu esefle kınıyorum. Bucalı hemşerilerimiz  böyle çöp atmış olabilir. Çöpleri toplamak yerel yönetimlerin işidir. Kimse hemşerilerimize gerizekalı mahluk diye ithamda bulunamaz” dedi. Pilgir ayrıca, Buca’da 15 yıldır aynı temizlik firması tarafından çöplerin toplandığını ifade ederken çöp toplama maliyeti en yüksek ilçenin de Buca olduğunu da dile getirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.