Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çomaklı: Vatansever İzmirlilerden özür diliyorum!

Çomaklı: Vatansever İzmirlilerden özür diliyorum!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı’nın sosyal medyaya düşen videosunda İzmirlilere yaptığı ağır hakaretler sosyal medyada büyük tepki çeken Çomaklı Özür diledi.

  • Ege Postası
  • 31.03.2020 - 09:41

İnternete düşen görüntüde Zekiye Çomaklı, dünyanın birçok yerinde Hristiyan ile Yahudilerin ezan dinleyip, Kuran okuyarak korona virüse karşı mücadele ettiğini belirterek, "Bizim İzmir'deki dinsiz, imansız anladık gavursunuz, tamam ama gavur olunur da gardaş bu kadar mı namussuz gavur olunu? Bu kadar mı haysiyetsiz gavur olunur, azıcık efendi gavur olun" ifadelerini kullandı

TEPKİLERE DAYANAMADI, ÖZÜR DİLEDİ

Çomaklı, gelen tepkilere dayanamadı ve özür diledi. Çomaklı, “Sözlerim art niyetli insanlar tarafından çarpıtıldı. Beni tanıyan herkes dini ve milli yönden hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğimi bilirler. Almanya seyahati sonrası kaldığım karantina sürecinde sosyal medya üzerinden ezanımızı ve dini değerlerimizle ilgili aşağılayıcı bildirimler yapılmış. Bunlara gördüğüm zaman bir açıklama yaptım.  Vatanperver ve dini değerlere saygılı İzmirlileri asla kastetmedim. Sözlerim maksadını açmıştır. Vatanperver İzmirlilerden özür diliyorum.  Art niyetli kişileri Allah’a havale ediyorum” dedi. 

İŞTE O VİDEO

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.