Dolar 32,4827
%-0.18
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.432,910
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuk hastanesini işgal ettiler!

Çocuk hastanesini işgal ettiler!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan Nurettin ve Özgenur Koç çiftinin 3 yaşındaki çocukları Çağatay’ın, gözetim altında tutulduğu odayı böceklerin bastığı ileri sürüldü. Yetkililere durumu bildiren aileye iddiaya göre, “Sabaha kadar çocuğunun başında bekle, işin ne” denildi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2019 - 07:02

Karasu’da yaşayan Koç çiftinin oğlu, evde oyun oynadığı sırada masanın üstündeki şampuanı meyve suyu sanarak içti. Hastaneye kaldırıldığı ikinci gün çocuğunun yatağında böcekler olduğunu fark eden anne durumu yetkililere bildirdi fakat aldığı yanıt karşısında şoke oldu.

‘Sabaha kadar bekle’

3 çocuğun birlikte kaldığı odayı böceklerin bastığını görünce durumu başhemşireye aktaran anne, iddiaya göre sorumlu hemşire tarafından önce, “Sabaha kadar çocuğunun başında bekle, işin ne” denilerek azarlandı daha sonra da “Yeni hastane yapıldığı için bu hastaneyle ilgilenilmiyor. İlaçlattık, belgelerimiz var. Çektiğiniz fotoğraflardan hiçbir şey olmaz” denilerek şikâyet için çekilen fotoğrafların silinmesini istedi. Durumu eşinden öğrenen baba Nurettin Koç ise hastaneye gelerek çocuğunu sevk etmelerini istedi ancak o da olumsuz yanıt aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.