Dolar 32,5069
%-0.1
Euro 34,9379
%0.31
Altın 2.434,940
%0.49
Bist-100 9.800,00
%0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuk, ergen ve aile Bölümü

Çocuk, ergen ve aile Bölümü

Madalyon Klinik, Çocuk, Ergen ve Aile Bölümü ile tanı ve tedavi hizmetleri sunuyor. Terapi birimleri ile Ankara ve İstanbul kliniklerinde uygulamalar sunan klinik, psikolojik değerlendirmeler, profesyonel analizler ve çözüm odaklı terapi uygulamaları ile hem çocuklara yönelik hem aile bölümü tedavileri sunuyor.

  • Ege Postası
  • 22.02.2019 - 16:00

Madalyon Klinik, Çocuk, Ergen ve Aile Bölümü ile tanı ve tedavi hizmetleri sunuyor. Terapi birimleri ile Ankara ve İstanbul kliniklerinde uygulamalar sunan klinik, psikolojik değerlendirmeler, profesyonel analizler ve çözüm odaklı terapi uygulamaları ile hem çocuklara yönelik hem aile bölümü tedavileri sunuyor.

Okul öncesi çocuklar, okul çağı çocukları, ergen ve gençlere yönelik tedavi yöntemleri, etkileşim ve iletişim sorunlarının giderilmesi, davranış bozukluklarının tedavi edilmesi ve eğitim hizmetleri sunuluyor.

ISO 9002 sertifikasyonu ve profesyonel hekim ekibi ile 2005’ten bu yana hizmet veriliyor. Online ve telefonla terapi seçenekleri sunan klinikten randevu ve bilgi almak için madalyonklinik.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çocuk, Ergen ve Aile Bölümü Hizmetleri

Toplumda mutlu, başarılı ve barışık bireyler yetişmesi için psikolojik destek, tedavi hizmetleri sunan Madalyon Psikiyatri Merkezi, çocuk, ergen ve aile bölümü hizmetleriyle kapsamlı birim faaliyetleri sunuyor.

Kognitif davranışçı terapi, anne- baba tutumları analiz ve terapileri, boşanma süreci terapileri, çocuk odaklı aile terapileri, çocukluk çağı sorunları ve tedavileri, aile danışmanlığı gibi alanlarda hizmet veriliyor.

Madalyon Klinik’te ayrıca; dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tedavileri, davranış bozuklukları terapileri, depresyon tedavileri, fobi ve ders başarısızlığı analizleri, sınav kaygısı terapileri, EMDR terapileri, ergenlik sorunları terapileri, kişilik bozuklukları, çocuklarda dil bozuklukları ve geliştirme terapileri, kaygı bozuklukları ve madde bağımlılığı tedavi yöntemleri ile profesyonel hizmetler sunuluyor.

Aile ve Çocuk Terapileri

Obsesif kompulsif bozuklukları tedavilerinin yanı sıra okul korkusu ve kaygısı terapileri çocuk ve aile terapileri dahilinde sunulmaktadır. Okula hazır oluş süreçleri, mesleki kariyer danışmanlığı, obezite terapileri, oyun terapisi, disleksi tedavisi, özgül öğrenme güçlüğü tedavileri, sosyal fobi tedavileri, stresle başa çıkma ve öfke kontrolü terapileri, travma sonrası stres bozuklukları tedavileri, üstün zekalı çocuklarda terapi yöntemleri, yas süreçleri ve yeme bozuklukları gibi alanlarda hizmet veriliyor.

Psikologlar, psikiyatristler ve terapistler ile oluşturulan kadro, online hizmetler ve klinik hizmetleri olarak sunuluyor. Çocuk, ergen ve aile bölümü hizmetleri için telefonla veya online randevu alınabiliyor. Ayrıca web üzerinden terapi veya telefonla danışma, terapi alma hizmetleri sunulmaktadır.

Madalyon Psikiyatri Merkezi Profesyonel Hizmetler

www.madalyonklinik.com adresinden 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunan Madalyon, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu önderliğinde 2005 yılında kurulmuştur. Psikiyatri bilim dalı temelinde kurulan klinik ‘’Ruh Sağlığı Profesyonelleri’’ sloganı ile nitelikli merkezler arasında yer almaktadır.

444 85 90 numaralı çağrı merkezlerinden erişim sağlayarak, Ankara, Suadiye ve Levent kliniklerinden randevu alabilir, kadro ve terapiler hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Blog paylaşımlar, bilgi portalları, akademik eğitim yayınları, çocuk ve ergen yayınları, kitap ve oyun setleri gibi ürünler için web ya da telefonla iletişim sağlanmaktadır. Çocuk ve ergen terapileri, aile danışmanlık ve tedavi hizmetleri için hemen erişim sağlayabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.