Dolar 32,4573
%-0.09
Euro 34,6726
%-0.86
Altın 2.436,330
%0
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray'dan yeni açıklama: İç rahatlığı ile bağışlarımızı yapalım

Çıray'dan yeni açıklama: İç rahatlığı ile bağışlarımızı yapalım

İzmir’de geçtiğimiz 18 Ağustos Pazar günü başlayan ve yaklaşık 55 saatlik çalışmayla söndürülen büyük orman yangının ardından yanan bölgenin yeniden yeşillendirilmesi için düzenlenen "Hedef, 1 milyon fidan" kampanyasında Ege Orman Vakfı tarafından toplanacak paraların Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürülüğünün hesabına yatırılacağı ortaya çıkmış ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, tepki göstererek "Ben para yatırmaktan vazgeçtim" demişti. Çıray, protokol imzalandığını bağışların İzmir Bölgesinde çıkan son yangın alanlarına ağaç dikiminde kullanılacağını açıkladı. Çıray'dan yeni açıklama

  • Ege Postası
  • 27.08.2019 - 20:52

EGEPOSTASI- İzmir'in Karabağlar ilçesinde 18 Ağustos Pazar günü başlayıp, şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen ve Seferihisar ile Menderes ilçelerine kadar uzanan büyük orman yangını binlerce hektarlık alanı kül etti. Yaklaşık 55 saat süren ve güçlükle kontrol altına alınan orman yangının ardından bölgenin yeniden ağaçlandırılması için kentteki bir çok kurum, kuruluş, STK ve dernek harekete geçip Ege Orman Vakfı öncülüğünde 'Hedef 1 Milyon Fidan' kampanyası başlatılmıştı.

Kampanya devam ederken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Ege Orman Vakfı'na gönüllü bağış yapacaktık. Öğrendik ki bağışlarımız Orman Bakanlığına gidecek. Yani çar çur edilecek. Ben para yatırmaktan vazgeçtim” diyerek tepki göstermişti.

Çıray bugün yeni bir açıklama yaparak protokol imzalandığını ve gönül rahatlığıyla bağış yapılabileceğini açıkladı.

Çıray, "Ege Orman Vakfı (EOV), Orman Bakanlığı Ege Bölge Müdürlüğüyle yapılan protokolle tüm bağışların İzmir Bölgesinde çıkan son yangın alanlarına ağaç dikiminde kullanılacağını garanti etmiştir.
Bu durumda zaten güvendiğimiz EOV'na iç rahatlığı ile bağışlarımızı yapalım.
İzmir'e sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.