Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray'dan flaş değerlendirme: Önemsemiyorum, makam ve mevkiye ihtiyacım yok!

Çıray'dan flaş değerlendirme: Önemsemiyorum, makam ve mevkiye ihtiyacım yok!

İYİ Parti'nin 2.Olağan Kurultayında yaşanan tasfiye krizinin yankıları sürerken, çizik operasyonuna maruz kalan isimlerden İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Egepostası’na yaptığı açıklamada “önemsemiyorum” dedi. “Benim milletin dertlerini dile getirmek için makam ve mevkiye ihtiyacım yok” diyen Çıray, partide mücadeleye devam mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2020 - 11:17

EGEPOSTASI- İYİ Parti 2.Olağan Kurultay'da tek aday olan Meral Akşener yeniden genel başkan seçildi. Ancak kurultayı gölgede bırakan olay ise Genel İdare Kurulu (GİK) için belirlenen listede tasfiye krizinni yaşanması oldu.Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın hazırladığı öne sürülen ikinci bir listeyle Aytun Çıray, Ümit Özdağ, İsmail Koncuk ve Yavuz Temizer gibi partinin ağır toplarının seçilmemesi istendi.

Liste gündeme düşer düşmez Aytun Çıray “Bu listede asıl hedef merkez siyasetçilerin tasfiyesidir." sözleriyle ilk değerlendirmesini yapmıştı.
Telefonla ulaştığımız Aytun Çıray, yeni değerlendirmelerde bulundu. Çıray, partide kalıp millet için mücadeleye devam mesajı verdi.

MEVKİ VE MAKAMA İHTİYACIM YOK!

Kurultayda yaşananlarla  ilgili sorumuza “önemsemiyorum” diye yanıt veren Aytun Çıray,  “Siyastesi Türkiye ve Türk Milleti için yapıyorum onun için orada devam edeceğim. Fikirlerimi söyleyebilmem için milletin dertlerini dile getirmem için mevki ve makama ihtiyacım yok” dedi.

Bazı milletvekilleriyle birlikte hareket edeceği iddialarına ise, “Söylentilerle ilgili konuşmam. Bekleyelim görelim bakalım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.